Rest out

Rest out

BELANGRIJKE MEDEDELING

INTERKOI ZAL VANDAAG NIET OPEN ZIJN. BEN HEEFT ZICH AFGEMELD WEGENS ZIEKTE

Ik heb geen burn-out maar een rest-out, tenminste als dat bestaat !

Bijna tijd om er opnieuw in te vliegen. Ik heb nog enkele mooie verrassingen in petto, maar heb nog geen zekerheid wat betreft de mogelijke aankopen, dus daar zul je even op moeten wachten.

Vanaf zondagmiddag sta ik terug ter beschikking. Diegenen die nog probites willen bestellen, moeten het niet vergeten te doen, zodat ik alles in orde kan brengen.

Voor de thuisblijvers wat informatie over dit hotel.

Het hotel is gelegen in Sanur. Dit is veel rustiger den Kuta, en bovendien is het hotel gelegen buiten het centrum, wat overigens niet overdreven druk is. Het hotel zelf is geen grand chique maar ook niet bescheiden, net gepast voor ons.

De reis duurt vrij lang, maar is vlug voorbij. Je vetrekt s'avonds en je komt s'morgens aan;..mooi toch. Totale reistijd ongeveer 16-17 uur met een tussen stop van 2 uur in Singapore.

Hou je van rust, weinig mensen om je heen, en je vind het niet erg om wat te wandelen...;een aanrader. Wat betreft eten is er meer dan voldoende aanbod, en je moet zelf maar uitzoeken waar je wil eten. Voor het geld moet je het niet laten, want als je wat zoekt en je verlangt niet het uiterste dan ben je makkelijk voor 8-10 euro per persoon gesteld, en dan kan je genieten van een 3-gangen menu.

De koffie is bijzonder lekker, zowel in het hotel als ergens op een terrasje. Het enige wat je wel moet doen is vooraleer je een taxi instapt even vragen of ze een meter hebben, anders besodemieteren ze je waar je bijstaat.

De reis is geboekt bij Corendon, en buiten wat kleinigheden is er niet over te klagen, alhoewel het onpersoonlijkheid troef is natuurlijk, zoals alles tegenwoordig.

De kamers zijn goed in orde, de massage is geweldig en voor 4 euro kan je een uur genieten. Zeker doen, het is een aanrader...

Er zijn natuurlijk meerdere hotels in Sanur, maar wij zijn blij om dit hotel gekozen te hebben. Het is trouwens het 3de jaar op rij dat we ernaartoe gaan, en volgend jaar staat het weer op de planning, alhoewel ik nu ga proberen rechtstreeks te boeken.

Opgelet, er zijn 2 hotels met de naam paradise plaza. Het ene zijn de suites. Deze nemen wij nooit, wij gaan altijd naar dit hotel: paradise plaza hotel. Beide zijn echter van dezelfde groep;..

Een aanrader wie van rust houdt;...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137