Rijkgevulde dagen geven veel nieuws

Rijkgevulde dagen geven veel nieuws

Zelf zal ik niet aanwezig zijn op de Euregio koishow en daar heb ik wat problemen mee, maar ik zal wel vertegenwoordigt worden met enkele koi die gisteren al om 7.30 uur werden opgehaald. 

Het zijn in mijn ogen niet van de minste. Of ze een kans maken weet ik niet, dat ligt aan de concurrentie, maar deze sandan kohaku is wel van bijzonder hoge kwaliteit. Ze zit in een moeilijke reeks en ze is nog iets te jong en te klein om zich te meten met de allergrootsten misschien, maar kwalitatief moet ze zeker niet onderdoen. Ik zie ze met lede ogen verdwijnen. 

Een andere kanshebber is de goshiki die een dikke eerste prijs haalde op de All Japan Young Koi Show dit jaar. In ieder geval ben ik verzekerd van 2 toppers in Oldenzaal en ik hoop dat ze ook zullen beloond worden. De weerstomstandighede zijn wel niet optimaal volgens mij. Als er nog andere klanten zijn met koi van Interkoi, laat het me weten aub !

Het is warm overdag, maar s'nachts blijft het bijzonder koud. De afkoeling zal zijn effect volgens mij niet missen, ik hoop dat de koi er geen hinder van zullen hebben, en ik blijf erbij dat ik blij ben dat de show slechts 2 dagen duurt. Het is wel mogelijk dat ze met geknepen vinnen de show zullen ondergaan !

speciale boxHet inpakken van de kohaku gebeurde in de prachtig daarvoor aangekochte box, namelijk een speciaal op maat gemaakte "kist" zal ik het maar noemen met 2 stevige handvaten. Die werden vorig jaar speciaal gemaakt om de koi te vervoeren. Een foto brengt duidelijkheid over deze unieke box.

Daarna was het de beurt aan Robert. Hij had 2 koi gescoord op de veiling. De 2 sanke zijn nog jong en het vluchtinstinct is nog sterk aanwezig als ze iets boven hen zien verschijnen. De 2 tosai zijn bijna 40 cm. Het zijn de jumbo tosai van Sakai Co, en ik ben benieuwd hoe deze zich in de toekomst zullen ontwikkelen. Hopelijk word ik daarover later geïnformeerd.

tosai azukariWe zijn ook toe aan de presentatie van de tosai 15 tot en met 19 van de mogelijke azukari koi. Ook zij zullen straks verdwijnen van de website, en pas later te voorschijn getoverd worden. Veel resultaat heeft de onderhandelingsfaktor nog niet gehad. Blijkbaar is er weinig interesse, ondanks de kwaliteit van deze tosai. Maar ja, wat niet is kan nog komen, en opgeven doe ik  het nog even niet !

De count down actie

Om nog wat meer spanning in het verhaal te brengen, start ik vandaag met de presentatie van een 6-tal koi die dagelijks in prijs zullen verminderen. Het is hier niet bieden om de prijs naar boven te drijven, maar de prijs gaat iedere dag NAAR BENEDEN. 

De koi zullen verschijnen onder de knop "nieuwste koiaanwinsten" en iedere dag zal er een bepaald bedrag van de vraagprijs afgetrokken worden tot de bodemprijs is bereikt. Wanneer dit stopt is niet aangegeven. Als de bodemprijs in mijn ogen bereikt is, dan zal de koi automatisch verdwijnen. Misschien is er ook iemand anders geïnteresseerd in dezelfde koi en ben je een dag te laat. Dus hou het in de gaten !

Ik noem het "de count down veiling" voor koi die in mijn ogen bijzonder goed zijn, maar al veel te lang zitten en nog geen eigenaar hebben gevonden. Het aanbod is in mijn ogen overweldigend. Ze beginnen aan hun normale verkoopprijs, en zullen iedere dag in prijs zakken en dat met maar liefst 100 euro per dag.

De INTERKOI VEILING is deze morgen 6 uur ook al van start is gegaan. Er zitten enkele geweldige koi tussen. Ik heb gisteren nog een supermango toegevoegd van bijna 70 cm. Laat je niet ontmoedigen als er geboden wordt. Doe je best en blijf bieden, dan maak je ons ook blij. Hou er wel rekening mee dat al deze koi nog in Duitsland zijn en in juli pas geleverd zullen worden. Hou je niet in, begin al maar te bieden. 

Met de koi show in het achterhoofd zal er vandaag ook niet veel te zien zijn in Arendonk. Ik hoop toch wat mensen te kunnen ontvangen,want het weer beloofd goed te worden, de zon zal zich ook laten zien. Ik ben in ieder geval aanwezig vanaf 11 uur en zoals altijd staat de koffie klaar.

 

Meer afbeeldingen

Rijkgevulde dagen geven veel nieuws: afbeelding 1
Rijkgevulde dagen geven veel nieuws: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

InterkoiNederland

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml