September, de maand van de laatste kansen

September, de maand van de laatste kansen

Er zitten nog teveel koi in de vijvers. Normaal is het veld reeds lang uitgedund, maar dit jaar is het anders. Het wordt een bittere strijd om de laatste koi een veilige haven te geven.

Ik heb voor de verandering nogmaals filmpjes gemaakt van de voornaamste vijvers, met als doel mensen te motiveren om toch nog even langs te komen en gebruik te maken van het aanbod.

De laatste loodjes wegen het zwaarst, maar zullen natuurlijk een impact hebben op de nieuwe aankopen. Dat het een moeilijke beslissing zal worden dit jaar staat boven kijf. Het is wat het is, en als éénling zal je er weinig aan kunnen veranderen.

We zullen mee moeten gaan in de flow en de gevolgen van de economie moeten verwerken, ieder op zijn eigen manier. Ik heb gisteren nog even een overzicht gemaakt van de verkopen in 2022 en ik moet zeggen dat me eigenlijk nog niet tegenvalt.

Het is inderdaad een vermindering qua omzet, maar niet zo erg als ik had verwacht. In totaal ben ik dit jaar met ongeveer 10% gezakt in omzet en dat valt eigenlijk nog best mee. Het laatste kwartaal is normaal altijd één van de meest drukste periodes voor mij, dus daar zal beslist worden of het een menselijk jaar blijft of dat we met een kater zullen opgescheept worden.

De verwachtingen zijn niet hoog gespannen, dus tegenvallen kan het eigenlijk niet meer. Maar laten we nog een kijkje nemen in datgene wat er momenteel nog rondzwemt in Arendonk. Het is echter een gevoelsindruk want het beste is natuurlijk dat je zelf even komt kijken.

Sfeerbeeld van vijver 1

Sfeerbeeld van vijver 4

Sfeerbeeld van vijver 5

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

wiechert

555


Eric

555


Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml