Sfeervolle opendeurdagen

Sfeervolle opendeurdagen

Het is een traditie vanaf het eerste jaar dat Interkoi zijn deuren opendeed in 2007 om jaarlijks een tweetal opendeurdagen te organiseren.

Dit wordt over het algemeen afgestemt op de aankomst van de vissen. Dit jaar komen de koi binnen op 2 december, wat ze ruim de gelegenheid geeft om tot rust te komen tot 14 december.

De evolutie in de aankopen van koi is gestaag naar een hoger niveau getild, wat vanaf het begin van Interkoi steeds de doelstelling is geweest. Ik denk dat wij daar ook in geslaagd zijn. De prioriteit in mijn optiek, is niet het verzamelen van enkele toppers, maar vooral de algemene kwaliteit van alle vissen op een zo hoog mogelijk peil te houden.

Vanaf volgend jaar doen we er nog een scheutje bij, door ons in het voorjaar vooral te richten naar goede tosai, zowel in het Noorden als in het Zuiden. Ik zal vergezeld worden door iemand die al lang zijn pluimen heeft verdiend in de koiwereld, en die als geen ander weet wat klanten verwachten.

Ik zal Matthijs de vrije hand geven in zijn keuze omdat ik weet dat zijn keuze beantwoord aan de vraag van vele klanten. Hij wordt op dit ogenblik ook reeds aanzien als de perfecte koikenner die een betrouwbare wig vormt tussen klant en Interkoi. Hij vertegenwoordigt zowel de belangen van de klant als van Interkoi, en dat heeft tot hiertoe steeds gewerkt.

Op zaterdag 14 en zondag 15 december, nodigen wij U graag uit om even de sfeer te komen opsnuiven in Arendonk. Je zal niet overstelpt worden door massa's toppers, maar door goede koi, allemaal gehandpicked, en allen van een hoog niveau. De kwekers zijn niet alleen bekend, maar behoren ook tot de topkwekers in Japan: Momotaro, Sakai en Taniguchi zullen broederlijk naast elkaar zwemmen in de binnenbakken.

Een aantal koi hebben we laten overwinteren in Japan, vooral om de opvangbakken niet te overstelpen met koi, maar om de koi voldoende plaats te geven om de zware reis te overbruggen. Een 40-tal nisai en sansai zullen de binnenvijvers bevolken, en hopelijk enkele klanten tot aankoop activeren.

Tijdens deze 2-daagse zullen alle binnenvijvers voorzien zijn van foto's en prijzen. De aangeduide prijzen zijn enkel geldig tijdens deze opendeurdagen, en zullen nadien niet meer gehanteerd worden.

Interkoi is één van de enige, zowat de enigste die in deze tijden kan overleven door alleen het verkopen van koi. Ik geloof niet dat er een ander bedrijf bestaat dat zich enkel richt op de verkoop van koi alleen. Dit kan alleen door de grote klantenkring die het vertrouwen in Interkoi blijft ondersteunen. Ik ben dan ook dankbaar dat ik de verkoop van koi op deze manier kan blijven voortzetten.

Tijdens deze 2 dagen zal ik zorgen dat de innerlijke geest ook niets tekort zal komen. Wij zullen zorg dragen voor de nodige versnaperingen. Je bent allen van harte welkom, en ik zou het op prijs stellen indien je even doorgeeft of je wil komen. Niet omdat ik nieuwsgierig ben wie er zal komen, maar vooral om te weten wat ik moet voorzien voor de versnaperingen. Zet het even op mail, of schrijf het even in de reacties aub...

Als er bedrijven zijn die iets willen schenken tijdens deze opendeurdagen, dan zal ik daar de nodige publiciteit aan geven. Het is de gewoonte dat ik kleine tombola's of kleine acties organiseer, waar de bezoeker alleen maar blij mee kan zijn. Geef het even door en ik zorg voor de gepaste info en publiciteit.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240