Shinkokai Rijswijk 2014

Shinkokai Rijswijk 2014

Polleke was gisteren even naar Rijswijk gereden om de Shinkokai show te bekijken en heeft me enkele foto's opgestuurd.

Het is de eerste keer dat ik dit jaar niet meedoe. Het doet wel even iets. De eerste keer was in juni 2007, en won ik de prijs van de babychampion, en nog een groot aantal andere prijzen.

In 2008 won ik een groot aantal prijzen, waaronder de Supreme Champion. Hier kan je nog de prijzen terugvinden.

In 2009 presteren we weer eens bijzonder goed. Het succes ging toen vooral naar Domino, en hier vind je nog de uitslagen die ik toen behaalde.

In 2010 had ik een adult champion. De uitslagen kan je hier vinden. Het was het eerste jaar in Appeltern, en dit vind ik nog steeds de mooiste show die er was.

In 2011 behaalde ik verschrikkelijk veel prijzen, waaronder weer de supreme champion, de mature champion en de best tategoi. hier de uitslagen

In 2012 behaalde ik de titel van de beste male Grand Champion, maar ik zie dat ik de andere prijzen niet het vermeld, en kan ze dus ook niet terugvinden. Dit was ook de laatste keer dat Appeltern ter sprake kwam. Zonde van de wedstrijd.

In 2013 behaalde ik de best tategoi met deze toch fantastische koromo. Dit was dan ook mijn laatste optreden bij de Shinkokai show, maar als ik dit overzicht bekijk, dan moet ik toch even in mijn haar krabben.

Ik was precies vergeten dat ik zoveel prijzen in de wacht gesleept had. Toch impressionant, maar helaas nooit geen Grand Champion kunnen leveren. Misschien dat dit nog komt.

Wel ga ik dit jaar deelnemen aan de show in Bokrijk in België dit jaar. Het werd me telkens verweten dat ik enkel de Nederlandse shows meedeed en niet de Belgische show, maar ik heb me ditmaal laten overhalen om hieraan mee te doen, samen met Martin, die zo succesvol was in Arcen vorig jaar.

Wie Interkoi dus wil zien....moet op 21 en 22 juni in Bokrijk aanwezig zijn. Wij hebben 2 grote vats naast elkaar, en een klein vat. Ik heb nog geen idee welke koi ik mee ga nemen, we zullen wel zien tegen die tijd. De koi die Martin mee gaat nemen zijn mij bekend ondertussen.

Wie nog graag eventueel een koi op de show inzet met één van mijn vissen, die kan me altijd contacteren. Misschien heb je wel je oog laten vallen op een mooie showwinnaar, en als je er op tijd bij bent, wil ik die eventueel nog wel meenemen naar de show.

De foto's en de filmpjes werden mij door Polleke ter beschikking gesteld.

Shinkokai 2014

De GC Shinkokai 2014

Aantal unieke bezoekers: 734

Meer afbeeldingen

Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 1
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 2
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 3
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 4
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 5
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 6
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 7
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 8
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 9
Shinkokai Rijswijk 2014: afbeelding 10

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240