Super Arcen After Sales,

Super Arcen After Sales,

Ondanks het voorzichtige begin dit jaar is de handel weer volop in bloei. Blijkbaar is het vertrouwen in de economie weer volop hersteld, en is men de mentale slag stilaan vergeten. De verkoop trekt gelukkig weer volop aan.

Helaas is de zomer in haar eindfase. Niet dat het al slechter weer wordt, maar iedereen voelt dat het einde gaat naderen. Zoals voorgaande jaren zijn september en oktober meestal nog rustgevende en stabiliserende maanden voor onze koi, en kunnen we nog volop van hen genieten. Na een kwakkelend voorjaar met veel ups en downs, heeft de zomer toch de nodige krachten geschonken. De koi zijn levendig sterk en vitaal. Ze genieten volop van de zomer en zullen nu nog enkele maanden kunnen profiteren van de weersomstandigheden om zich nadien klaar te maken voor de winter, die gewoonlijk medio december definitief wordt.

Volgens Rini is het ook stilaan het beste moment om vissen in je vijver te plaatsen. Lees daarom opnieuw zijn artikel van verleden jaar. Met deze filosofie in gedachten gaan wij stilaan over tot de verkoop van de overgebleven koi.

De laatste zending is nu naar Arendonk gebracht en alle verkoopvijvers werden opnieuw ingedeeld. Er zullen dus vele nieuwe vissen zitten die zeker zullen verrassen. Dit is alles wat ik trouwens nog heb, en hier moeten we trachten nog een goed tehuis voor te vinden.. Het zijn in totaal nog een 30-tal goede degelijke en sterke nisai en sansai van 50 cm tot 65 cm. De prijzen zijn overzichtelijk: 300 - 500, of 1000 euro. Ze zullen te zien zijn in vijver 2 en 3 op onze locatie in Arendonk, en dit niet op zaterdag alleen, maar ditmaal ook op zondag. Zaterdag zijn we open van 11.00 tot ± 16.00 uur en zondag zullen we open zijn van 10.00 tot ± 15.00 uur. Bovendien krijg je bij aankoop van eender welke koi een waardebon van 10% van je aankoop, geldig voor je volgende aankoop. (let wel: pinnen is niet mogelijk)

Wil je geen koi kopen, maar even voor de gezelligheid binnenwippen....doen zou ik zeggen. We verkopen graag, maar slaan ook graag een babbelje. Vooral Ben en Rini zijn echte 'burters'.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240