Teraske doen in Arendonk

Teraske doen in Arendonk

Het is weer even wennen, maar dat ging toch vlot. Alleen het schrijven gaat me wat moeilijker af.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik zoveel volk niet verwacht had. Er kwamen redelijk veel mensen die van de gelegenheid gebruikt maakten, om een omweggetje te maken naar Arendonk op hun weg naar Arcen, of die van Arcen naar huis toe reden.

En zo leer je ook een groot aantal van je lezerspubliek kennen. Blijkbaar zijn er toch velen die de dagelijkse nieuwsitems gemist hebben, want ik krijg regelmatig nog mailtjes aan met de melding dat het tijd werd om weer te gaan schrijven. Plezierig om te horen, en motiverend om verder te doen.

Ik beklaag trouwens de koi die in Arcen op de show zitten...het moet geen plezier zijn om met deze warmte in deze kleine vats te zitten, en hopelijk krijgen ze achteraf geen problemen. Ik heb weinig of geen informatie over de show, en kan er dan ook weinig over zegggen. Ik weet dat Jean Hoorne GC is geworden met zijn Sakai Sanke, en Harry van der Hout Supreme Champion met de maruten Yondan Kohaku. De GC B-klasse is gegaan naar Johnny Lievens met een imposante Ginrin Chagoi van Ogata (87 cm). Allemaal bekende namen in het bekende verhaal.

Ik moest echter mijn vijvers controleren, en zien of alles tijdens mijn afwezigheid goed had doorstaan. Buiten enkele akkefietjes, bleek alles in orde te zijn. Wel werd ik getroffen door de enorme verandering in de azukari afdeling. Als je 14 dagen weg bent en je komt dan terug, dan verschiet je toch telkens weer, en kan je spreken van "ik zie ze groeien.".

Ben en ik hebben er eentje eventjes gebowld om te zien of alles in orde was, en dat was gelukkig ook zo. Deze Momotaro kohaku heeft het wel enorm goed gedaan, en is ondertussen uitgegroeid tot een imposante kohaku van boven de 50 cm. Waarom weet ik niet, maar deze kohaku heeft me altijd bekoord, ze heeft iets...ik heb er zelfs een 2de filmpje van gemaakt.

Ik hoop dat we nog een goede nazomer mogen beleven en dat de interesse van de koiliefhebbers eventjes op een hoog pitje komt te staan. Het kunnen nog 2-3 interessante maanden worden.

Wel zou ik het fijn vinden om af en toe nog wat filmpjes en foto's te ontvangen van klanten en hun vijver, zodat het nieuwsonderdeel ook hier regelmatig kan ondersteund worden. Aan het aantal kijkers te zien vinden ze het zeker plezierig om kennis te maken met andere vijvers. Ze worden druk bekeken en goed becommentarieerd. Neem je camera in de aanslag, maak een aantal filmpjes van ± 20 sec., en ik zal er een mooi geheel van proberen te maken. Doen zou ik zeggen...

Meer afbeeldingen

Teraske doen in Arendonk: afbeelding 1
Teraske doen in Arendonk: afbeelding 2
Teraske doen in Arendonk: afbeelding 3
Teraske doen in Arendonk: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240