The Dainichi Kai 2021

The Dainichi Kai 2021

Ieder jaar komt het Dainichi Kai aanbod terug, een evenement dat redelijk veel succes heeft. Het bestaat dit jaar uit 72 koi die aangeboden worden voor een bepaalde prijs. Dit evenement zal plaatsvinden op 26 december.

De prijzen zijn vast inclusief het verblijf in de mudpond voor één seizoen. Ik heb er al meermaals aan meegedaan met wisselend succes. De prijzen van de koi staan vast, en er wordt een winnaar aangeduid op basis van het lucky draw system.

De aankoopprijzen zijn als volgt:
250 000 yen voor de nummers 1 tot en met 24.
200 000 yen voor de  nummers 25 tot en met nummer 48
150 000 yen voor de nummer 49 tot en met nummer 72.

Uiteraard gaat het  hier over een aankoopprijs en komen er nog kosten bij om de koi in het land  te krijgen. Zo gauw ik wat meer informatie binnenkrijg zal ik dit ook doorgeven en kunnen mensen die interesse hebben ook meedoen met dit jaarlijkse evenement van Narita.

Ondertussen is er een overaanbod van online veilingen. Het is bijna niet mogelijk om alles op te volgen, en prijzen zijn onbeheesbaar. We hebben de chugoku veiling waar altijd bijzonder interessante koi worden aangeboden. deze vind plaats van 27-11 tot en met 29-11.

Tegelijkertijd heb je het event van Narita met de R-Collection, een bijzonder groot aanbod van hoogwaardige koi en die bijzonder succesvol is ieder jaar. Hier zal ik zeker aan deelnemen, maar het is altijd een kwestie van geluk om een koi te pakken te krijgen, want ook hier heb je vaste aankoopprijzen met het lucky draw systeem.

Het weekend dat nu volgt heb je de Sakai FF veiling, terwijl Omosako ook zijn veiling voorbereid. Nu is er blijkbaar weinig te doen, maar geloof me het is een intensief werkje waarbij je alleen op je stoel kan zitten en de veldslag gewoon moet ondergaan.

Hierdoor vervalt wel het echte plezier in koi kopen volgens mij, maar het zal in de toekomst niet meer uit ons systeem gehouden worden. Het is de zoveelste wending in het koi gebeuren of we het nu graag hebben of niet.

In ieder geval: het zij zo en we moeten het ondergaan. Ik ben vandaag aanwezig van 11.00 tot 14.00 uur, en zoals altijd is iedereen welkom en de koffie staat altijd klaar ! 

BLACK FRIDAY WOCHT AUS DEUTSCHLAND - LEES HIER 

 

Meer afbeeldingen

The Dainichi Kai 2021: afbeelding 1
The Dainichi Kai 2021: afbeelding 2
The Dainichi Kai 2021: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Jack

Sakai company limited pakt lekker uit op de chugoku auction !
Taniquichi word de KIng of Gold corn ?!
Spannende Tancho Showa trouwens van Takigawa .Box Gold corn Dankeltje ?

Matthijs

Golden corn box? Veel sterkte ermee 😂 sakai company zeker top!


Wiechert

Er zitten geweldige vissen tussen de veiling van chugoku.
Vooral de sanke van sakai co


Jeff

Heb je een link naar auction van Dainichi? Of is deze niet openbaar?

interkoi

Deze moet nog geactiveerd worden. Ik hou je op de hoogte als het actief is.


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74