The rest of the best

The rest of the best

Met andere woorden gezegd, de overschotjes. Hatelijk dat ik dat woord weer moet gebruiken, maar ik kan het niet anders omschrijven. Maar de rest is nog best, geloof me. Alleen voldoen ze niet meer aan onze vewende gedachtengang, en daardoor slagen we onze eigen ruiten in.

Wat is de koiwereld veranderd de laatste 20 jaar. Een echte revolutie in het koigebeuren ligt aan de grondslag van een wereld van verandering. 20-30 Jaar geleden kochten de belangrijkste koidealers vijvers met koi en selecteerden daaruit de betere koi om een goede verkoop te realiseren en de rest ging naar de toenmalige koifanaten en/of tuincentra...niets mis mee, maar....

De tegenwoordige tijd is anders, tenminste in mijn wereld. Koikichi kopen niet zomaar een koi meer ! Ze zoeken doelgericht naar mogelijke toppers. De kennis is ook serieus verbeterd en wordt natuurlijk mogelijk gemaakt door de informatie die je overal kan vinden.

Het tonen van getruceerde foto's, wel of niet terecht, het bewonderen van fenomenale filmpjes, zijn faktoren die meespelen en de mensen verleiden tot hallucinante dromen, meestal onbereikbaar, maar dat doet er niet toe.

En dan kom je tot situaties waarbij je goede koi zo goed als weg moet geven. Ik begin vanaf nu met het opkuisen van de niet genomineerden, tenminste als dat mogelijk is !

IK GA VOOR EEN TOTALE UITVERKOOP

Het klinkt dramatisch, het is het echter niet ! Het zijn helaas pijnpunten die ieder jaar weerkeren en helaas onverkwikkelijk verbonden zijn met het koidealen. Laten we het dan met volle overgave doen, en die mensen die niet over de grotere budgetten beschikken een mogelijkheid geven om goede koi aan te kopen. De teerlingen zijn geworpen, we gaan voor de aftrap.

HET AANBOD VANAF VANDAAG IS OM TE BEGINNEN ALS VOLGT:

Ik begin met het aanbod van vijver 2, dat ik eventjes via dit filmpje laat zien. Degelijke, solide koi, over het algemeen nisai en rond de 45-50 cm worden hier zo goed als weggegeven. Maak van de gelegenheid gebruik. Ik kan je verzekeren dat er nog volop goede koi tussenzitten. Helaas moet ik ze onder de waarde aanbieden, het is niet anders !

Zoals je kan zien op het filmpje zijn het er niet zoveel meer, een 20-tal, dus wees er als de kippen bij en profiteer van de actie. Mijn aanbod de volgende weken is als volgt:

  • Aankoopprijs 395 of 495 euro afhankelijk van je keuze
  • Extra korting van 10% bij aankoop 2 of meer stuks. (combineer je aankopen met een vriend)
  • Een lot van de loterij 2021 en maak kan op de top showa van Ueno. Lees de tateshita challenge.
  • Gratis een boek van Rini Groothuis, Nishikigoi Symfonie
  • Gratis een telefoonhouder, bijzonder gegeerd
  • Gratis een balpen van Interkoi

Hoe kunnen we te werk gaan ? We zullen een groot aantal koi selecteren en onderverdelen in 2 bowls. Een bowl van 395 euro en een bowl van 495 euro. Neem dan rustig je tijd om te kiezen. Zijn er meer dan 1 kandidaat kopers, dan is de eerste die beslist de koper !

Ik hoop dat ik in mijn opzet kan slagen en met deze aanbieding de kooplust kan triggeren, zodat beide partijen een goede zaak doen, zij het voor de koper een financieel voordeel, en voor Interkoi een mogelijke oplossing voor een jaarlijks wederkerend doch nijpend probleem. Er is maar 1 topkoi, er zijn honderduizenden anderen...

 

Meer afbeeldingen

The rest of the best: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Thienpont Mario

Wanneer gaat dit juist door ?


Peter De Clercq

Ik vind het een zeer goede beslissing om het op deze manier te doen Luc. Ik kan alleen maar zeggen dat het fijn is om tegen
zulke prijzen een degelijke koi te kunnen aanschaffen. Soms moeten ze echt niet onderdoen voor als je direct een nissai aankoopt. 
Ik ben echt content met de tosai die ik heb aangekocht en dat was ook voor zeer schappelijke prijzen! Je hoort het misschien niet 
graag Luc. Maar de koi van deze prijsklasse kunnen ook zeer mooie koi worden en dan vind ik toch dat er ook wel veel niet
verwende koi houders zijn die ook content zijn. Super!


Dick

Hoi Luc, weer een mooie actie, waardoor ook voor de kleinere budgethouders het mogelijk wordt gemaakt om een mooie aanwinst voor de vijver te kunnen verwerven, want mooi blijven ze, ik zeg "goed bezig"!


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74