Bepaal zelf je prijs

Bepaal zelf je prijs

Ik weet niet of het iets is, maar om te spelen heb  ik een aantal koi laten overkomen van de kweker Oyama, een kleinere kweker waar ik heel af en toe ooit koi gekocht heb, maar heel zelden. Ook hij behoort tot de Zuidelijke kwekers.

Onlangs heb ik nog een koi ingepakt van Oyama, namelijk de geweldig mooie bekko, je zult het je vermoedelijk wel herinneren, het is nog maar een paar dagen geleden. Er werden wat karashi, geschubt of doitsu meegegeven. 

Ze waren bloedklein, maar ze groeien als kool. Ik wist niet wat ik zag, en ik weet ook niet goed wat ik er mee aan moet, maar volgens Ben, zijn ze bijzonder populair bij karpervissers. Het zijn niet dadelijk koi die thuishoren in mijn collectie, maar vermits ze hier toch rondzwemmen kan ik er misschien toch enkele mensen een plezier mee doen.

Het zijn hebbedingetjes zegt Ben, en hij legt uit waarom. Ik ben zelf nooit geen karpervisser geweest, dus ik begrijp ook niet de emotie rond deze sport, maar rijenkarpers zijn zoals je kan horen in het fillmpje geweldig populair en gewild.

Ik laat dan ook even het filmpje zien van mijn aanwinsten.

Ik lees ook dat er verschillende soorten karpers zijn, zoals spiegelkarpers, rijenkarpers, goudkarpers, graskarpers, het is voor mij als leek een onbekende materie, maar de omschrijving van rijenkarpers is als volgt:

De Latijnse naam voor de rijenkarper is Cyprinus carpio. Een Cyprinus carpio is een variatie op de spiegelkarper alleen dan doorgekweekt en is goudkleurig met een donkere rug kleur. Hij kan 120 cm lang worden en een gewicht behalen van 30 kg. In de natuur kan de karper 30 tot 40 jaar worden.

Dus wat ga ik doen, om toch deze koi een thuis te geven ? Iemand die interesse heeft om één van deze karashigoi in zijn bezit te krijgen, mag mij een bod doen om één van deze exemplaren te bemachtigen

Kan ik leven met het bod, dan is de deal snel gesloten, indien er geen interesse is, dan zet ik ze binnenkort in de vijver van mijn schoonbroer, die een grote vijver heeft waar dit soort wel in thuishoort. Hij zou er zelfs bijzonder blij mee zijn. Je weet dus wat je moet doen om één van deze karashigoi in je bezit te krijgen.

cadeau's voor de loterij koiYannick koos nummerke 34 van de loterij 2021. Hij twijfelde geen moment toen hij  het aanbod las van gisteren en kwam dan ook zo snel mogelijk om een keuze te maken. De showa die hij uitkoos was showa 2003042

Zijn keuze was bijzonder snel gemaakt. Ik had een aantal koi in de bowl gezet en onderverdeeld in een bowl van 395 en een bowl van 495 euro, zoals ik vermeld had. Binnen enkele seconden was zijn keuze al gemaakt. Ik neem deze, want die had ik al in het filmpje gezien zei Yannick.

Het aantal gekozen nummers vermeerdert, de mogelijkheid vermindert om de showa die aangeboden wordt te winnen met de loterij 2021. Ik laat nog even het filmpje zien, zodat anderen nog altijd een keuze kunnen maken. De koi zijn meer dan goed, en de prijzen meer dan slecht !

Verzamel je moed, kom even naar Arendonk om je keuze te bepalen en maak kans op de fantastische prijzen. Vergeet ook niet de cadeau's die je krijgt bij aankoop van één van deze kandidaten. 

Een boek van Rini Groothuis ter waarde van 79 euro, een telefoonhouder in het rood, zwart of doorschijnend en een balpen van Interkoi. Maar vergeet het nummertje niet van de loterij !

Maak een afspraak, liefst op zaterdag !

 

rini groothuis

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml