Toch nog eens proberen

Toch nog eens proberen

Het is niet het moment om dure koi te tonen, maar als je iets moet controleren en je zet ze in de bowl, dan kan ik  het niet laten om toch een filmpje te maken. Het is er niet de juiste tijd voor, maar wat geef ik erom...

Het gaat hier over 2 koi van 70 cm die meer dan ooit tot de verbeelding spreken. Ik heb het hier vooral over een sanke van amper 22 maanden, een gezegende lengte van 70 cm, maar vooral een uitstraling waar ik U tegen zeg.

Of ze nu wint op een show of niet, het zal me worst wezen. De algemene uitstraling, de rust die van deze sanke uitgaat met een patroon dat evenwichtig, speciaal en verleidelijk is, niets kan me van mening doen veranderen over de kracht van deze sanke.

Hier zit in ieder geval in wat iedere sanke liefhebber voor ogen heeft, en mits een goede begeleiding zou dit een fenomenaal monster kunnen worden. Het is voor mij het toonbeeld van schoonheid en de uitstraling van een godin met een toekomstperspectief dat iedere uitdaging tart. Maar laat ik eerst het filmpje tonen...Saaiheid is hier niet aan de orde...integendeel !

Ik wou eerst nog een geste doen door het ornament op de achtergrond cadeau te doen indien iemand één van deze koi wou aankopen, maar het is te laat, want Lorenzo kaapte dit ornament zondag weg om zijn vrouwtje te plezieren.

ornament van vnhDaarom dat ik er een ander ornament gratis bij wil doen, één van de overblijvende ornamenten, de keuze is aan de eventuele koper. Het zijn mooie prijzen om erbij te geven, en iedereen wil wel een kunstwerk zoals deze. 

Dan over de kohaku, want die is kwalitatief niet echt minder, wel anders natuurlijk. Ze kijkt je liefdevol aan met de 2 rode oogjes. Oei, rode oogjes ? Dat is niet goed voor de show. Ook dit zal ik met een korreltje zout nemen, want wat geef ik erom dat ze op een show niet als eerste eindigt.

Het totaalbeeld van deze kohaku klopt volledig. Prachtige body, lage prijs en een evenwichtig patroon dat alleen nog mooier wordt als ze blijft groeien. Ik heb ze eventjes goed bekeken, en het is klasse hoor. Ik ben aan de toekomst aan het denken....

Wat zal een kohaku zoals deze kosten als je ze in de loop van de volgende maanden uit Japan zal laten komen ? Ik ben bang dat je met cijfers moet gaan rekening houden die kant nog wal raken. Om een koi zoals deze te transporteren moet je al aan 6-800 euro denken. Tel er de BTW, de verzorging en de investering nog af en dan pas begrijp je hoe goedkoop deze kohaku nu is.

Bovendien wil ik een speciale geste doen qua prijs, maar ik wil er niet mee gaan leuren. Ieder degelijk bod wordt onder de loepe genomen. Ik bedoel hiermee ook ieder aannemelijk bod ! Dus waag je kans. Ik zou niet twijfelen om deze nu aan te kopen, en als je nog liever even wacht om haar over te zetten, dan mag je nog even gebruik maken van mijn infrastructuur.

Ik weet dat het niet het moment is om dit soort koi aan te bieden, maar toch doe ik mijn best ! Doen jullie de rest....

Ik ga alvast zeggen dat ik morgen geen nieuwsitem ga schrijven, want ik ga lekker kamperen met de kleinkinderen. Dat was vorig jaar een succes...maar toen was het koud. Het zal nu anders zijn !

 

8
5
34
9
8
3
4
11

Meer afbeeldingen

Toch nog eens proberen: afbeelding 1
Toch nog eens proberen: afbeelding 2
Toch nog eens proberen: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

8 reacties

Pietjepuk

Prachtige Kohaku 😍❤️


Jack

stop ermee boze teringlijers


Eric

Veel plezier Luc geniet ervan 


Johan

Als foto drie de tent is waar jullie in kamperen is die wel wat krapjes 😁


Johan D

Geniet ervan , maar dat zal wel .
Zie ik nu blauw water in het zwembad , ferm normaal groen 


Jack

Die Matsue Kohaku , jongens dat is toch ook een en al positieve ontwikkeling . Wat een klasbak word dat zeg. Die doet ook nog wel wat qua centimeters erbij. Zuinig op zijn Luc , kon wel eens gaan verrassen. Die prijs is een giller.....ga je nooit meer vinden !

Matthijs

Idd! Das toekomst!


Frank K

Je zou toch verwachten dat zo'n sanke allang verkocht is! Iedereen wil toch zogezegd altijd een spannende sanke die nog vol kan ontwikkelen, dit is er zo één. Het lijkt er op dat de koihouder steeds meer zekerheid wil. Als het sumi er eenmaal op zit weet je niet meer wat je ziet😍. 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur, of nadien op afspraak.
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2207011

ginrin tancho 2207011
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml