Toch volop aan het werk

Toch volop aan het werk

2021 of niet, er werd toch al flink gewerkt huize Interkoi. Je hoeft het maar te vragen en hij staat er, onze Johnny, de specialist vijver overkapper of hoe moet je het noemen ?

Er werd heel wat werk verzet en ik moest het overlaten aan anderen, maar wat ben ik blij te kunnen rekenen op enkele getrouwen, ik mag mij gelukkig prijzen. Eerst werd de aandacht gevestigd op wat kleintjes.

Hier valt misschien weinig over te zeggen, het enige wat ze momenteel doen is zwemmen en freten. Ze zullen hier nog 4 maanden ongedwongen kunnen rondzwemmen en ik druf niet inschatten wat hun groeicapaciteit is.

Ik hoop op ongeveer 1 cm per week of 3-4 cm per maand, dan kom je op 12- 16 cm in totaal maar weet niet of dit realiteit is. Uitgaande van de maatvoering nu zou je dan kunnen gokken op 32-36 cm en dat zou een resultaat zijn waar ik blij mee zou zijn. We zullen het gaan zien.

Het eerste filmpje is van 2 sanke.De filmpjes zijn wel gemaakt met een camera, wat de kwaliteit misschien wat vermindert, maar ik was toch blij dat Rudy aanwezig was om de filmpjes te maken. De sanke spreken me erg aan, ik ben dan ook benieuwd naar hun verdere ontwikkeling.

Dan de langverwachte en omstreden mango. Waarom hebben deze éénkleurige koi zoveel succes. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een bepaalde koi, in dat geval de mango zoveel animo teweegbrengt. Is het de combinatie van prijs en mogelijke grootte een succes formule of zit er nog iets anders achter,? Probeer het mij uit te leggen !

Tenslotte werden er nog enkele koi gebowld voor everntuele verkoop, maar de verkoop werd nog niet afgesloten.

Sandan kohaku 201009 van Momotaro 

Sanke van Sakai Co 2010023.

Kohaku van Matsue KO-NA20-41

Toch fijn om op deze manier toch nog wat nieuws te kunnen schrijven. Ik kreeg ook nog wat filmpjes binnen die ik aan elkaar gekoppeld heb en die de toestand in vijvers 4 en 5 weergeven. Deze wil ik er ook nog graag bijdoen.

Als aller allerlaatste wil ik nog verwijzen naar de foto van het jaar dat ik bijzonder koester. Lees de affiche goed, je zal het wel begrijpen.

 

 

 

Laat Een Reactie Achter

11 reacties

Peter De Clercq

555


Andrée en Ludo

555


Jack

555


Kristof_d

555


rudy

555


Johan

555


Matthijs

555


mitch

555


mitch

555


mitch

555


mitch

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml