Tussendoortje

Tussendoortje

Ik ben volop aan het werken voor het volgende nieuwsitem, maar ondertussen wil ik even jullie mening.

Eerst en vooral wil ik jullie bedanken voor de vele plezierige reacties. Op andere Japanreizen wou die wel ontbreken, maar het is altijd prettig om te lezen of jullie ons volgen ja of neen. Daarom: dikke merci.

Hier zie je 3 kohaku die allemaal 80-waardig zijn. Ze hebben het nog niet gehaald, maar zijn yonsai, en kunnen een dik eind over de "echte" 80 cm gaan. Het zijn gewoon pure jumbo koi met een body waar je alleen maar van kan dromen.

2 van deze koi hebben we aangekocht en 1 koi heb ik speciaal geselecteerd voor Jan. Jan, ik heb overal gezocht, en heb wel gevonden wat jij zoekt, maar niet in je prijsklasse. Ik ben bang dat het me niet meer lukt, maar ik doe nog wel mijn best. Deze koi (en jij weet welke) was degene die jij denk ik aan het zoeken was, maar helaas...te groot vermoedelijk en met een verveldend prijskaartje.

Ik wou echter deze wel tonen omdat hij in het rijtje past, en mijn vraag is de volgende. Er zijn hier 3 jumbo kohaku afgebeeld waarvan en ik zou graag hebben dat je daar voor je gevoel een waarde aan geeft op een schaal van 1 op 10. Dan krijg je eenvoudig:

Kohaku 1: 5 op 10

Kohaku 2: 5 op 10

Kohaku 3: 5 op 10

Je moet niet bang om het neer te pennen, het is gewoon een test om te zien, welke jullie de mooiste vinden, plezierig toch. Ik zal nadien zeggen welke we gekocht hebben en hoe de verhoudingen zijn, daar leren jullie ook van.

Ik zal van iedere kohaku ook een filmpje geven, dan kan je alles goed zien, want foto's kunnen bedriegen.

Wel moet ik zeggen dat ze alledrie qua grootte en size zowat gelijk zijn.

kohaku 1

kohaku 2

kohaku 3

alledrie samen

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml