Twee éénkleurigen met uitstraling

Twee éénkleurigen met uitstraling

Onlangs kreeg ik nog een update aan van 2 éénkleurige koi, een ginrin chagoi en een gewone chagoi. Ja, ik weet het, gewoonlijk ben ik gosanke maniak, maar af en toe een éénkleurige ertussen daar heb ik geen problemen mee hoor.

Toch zeker niet als ze geëvolueerd zijn zoals deze 2 exemplaren. Ik zal beginnen met de ginrin chagoi van Maruhiro, nu 83 cm en 63 maanden of 5 jaar en 3 maanden. Een beest van een koi zou ik het noemen, en weinig op af te keuren zou ik zeggen.

De ginrin chagoi geniet dikwijls mijn voorkeur op de chagoi door iedereen bejubeld. Ik hou nu éénmaal van ginrin, tenminste als deze goed is, en deze is meer dan goed. Ze kunnen bijzonder mooi zijn zo ook in de kohaku reeksen, waarbij Momotaro de boventoon viert. Kijk anders maar eens naar dit exemplaat !

De tweede is nog een paar centimeter groter, namelijk 95 cm, maar is ook wat ouder. Ik herinner me deze nog heel goed, maar ik kan de codenummer niet terugvinden. Dit doet echter niets af van de uitstraling en de kwaliteit van deze charmante reus.

Meer valt er vandaag niet te vertellen. 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Matthijs

555


wim

555


wim

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml