Uitbollen was er toch niet bij vandaag

Uitbollen was er toch niet bij vandaag

Ik moest nog even naar Momotaro om 2 ginrin benigoi te selecteren. Ik heb er een zwak voor, en kan het niet laten om ze te kopen.

Bovendien heb ik nog 40 kleine ginrin benigoi aangekocht tegen een schappelijke prijs, en ik weet niet wat jullie er van vinden, maar ik vind ze geweldig.

Vooral de grote benigoi vind ik geweldig, bekijk ze zelf maar. Deze gaan naar mijn vriend in Noorwegen.

Benigoi nummer 1

Benigoi nummer 2

Hoe ik ze zal aanbieden weet ik nog niet, maar vooraf verkopen is geen optie. Ik zou niet weten hoe ik ze uit elkaar moet houden. Mooie ervan is dat ze een lijn naar TM kohaku hebben en dat geeft een emotionele band, want TM is niet meer.

Wat ik wel mooi vond van Daisuke, is dat hij me toestemming gaf om showa te selecteren uit een vijver waar normaal niet uit geselecteerd mag worden. Ze zeggen het niet met zoveel woorden, maar je weet het.

Deze vijvers met showa zijn uit de bloedlijnen van Lion Queen en T-Rose en zijn geboren in augustus 2016, slechts 3 maanden oud dus. Er zaten 803 koi in de vijver en hier heb ik 43 showa uit geselecteerd. Ik begin het warempel nog graag te doen, en het resultaat mag gezien worden.

Wat is het verschil om koi te kopen zonder ze zelf te selecteren, of koi te kopen en te selecteren ? Heel eenvoudig de prijs, en als je het ooit zelf gedaan hebt, dan begrijp je het.

Je kiest gewoon de koi die het best bij jou past, en dan zit je altijd goed. Je weet niet of het mannen of vrouwen zijn, het is onmogelijk om ze te sexen. Zelfs de grote benigoi van 55 cm konden niet met zekerheid gesext worden, en we zijn er lang mee bezig geweest om ze te sexen, zowel door Daisuke als door een medewerker….geen absolute zekerheid, dus geen guaranteed female….

Bekijk mijn selectie en zeg zelf maar wat je ervan vind ?

Ik heb er nog geen idee van wat ik ermee ga doen, want dat klein spul is niet dadelijk mijn ding, alhoewel ik complimenten kreeg over mijn selectie…maar zullen ze dat niet tegen iedereen zeggen !

Geniet van de filmpjes, maar vooral laat je bekoren door de geweldig sterke prijzen van de sakai koi die momenteel online staan. Het is een unieke gelegenheid om deze Sakai vrouwelijke koi aan te kopen tegen ongezien sterke prijzen. Het zal je niet meer gebeuren, dat geef ik je op een briefje.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Koi in Japan VERKOCHT SA-V18-10240