" /> " />
Uitslag Koi-Idol 2013

Uitslag Koi-Idol 2013

Mijn vertegenwoordiger van dienst was Polleke die samen met zijn vriend "Budoke" Interkoi gingen vertegenwoordigen.

De woorden hieronder zijn dan ook niet door mij geschreven ditmaal, maar door de meester van dienst himself.

Het was te doen in een klein dorpje Made en na even links rechts te draaien in de kleine straatjes kwamen we aan bij het gebeuren in een parochiezaal. Er waren gelukkig vele bekenden zoals de mannen van vijakoi (met de vitalizers) en paul en zijne compagnon, de mannen van Shinji die zakken voer verloten en ook bij de prijzen lagen.

Peter(budoke) was mijn reisgenoot/chaufeur en had ook meegedaan met een male sanke van Ando en heeft het niet slecht gedaan maar vanwege de zwaardere kanonnen niet de hoofdprijs gewonnen.

Er was ook een Belgische stand aanwezig namelijk "de Koiwereld". Daar was het aangenaam om te vertoeven daarbij deze stand werd bevolkt door hugo van koivrienden dus weer een bekende.

Eerst was er een tombola waarbij er een paar mensen toch gek genoeg bijna al de prijzen wegkaapten voor onze neus, maar het werd ze gegund, het waren tenslotte ook weer een paar koppels koivrienden .

Na de tombola werden de uitslagen getoond op een mooi groot scherm. Alleen het geluid mocht stukken beter/harder zijn dat was wel spijtig.

De winnaar van de dealers was Van keulen met een Yagenji gossai sanke. Maar zeker niet getreurd want de door Interkoi ingezette Yamamatsu Kohaku was wel 2e geworden bravo, met wat extra reclame had deze uitslag er wel eens anders uit kunnen zien. Het is ook maar een spelletje uiteindelijk he.

Daar ik niet zo een spelletjesman ben (en IK schrijf er dan over hihi) heb ik niet al de uitslagen opgeschreven, die kan je zeker eens nalezen op Koi-idol. Ik geloof ook dat je een verslagje kan verwachten op koiquest omdat Bram ook jury was bij de beoordeling van nog andere bekende juryleden, 7 in totaal .

Ja en dan komen we aan het laatste hoofdstuk van deze koi-idol verkiezingen ,de hoofdprijs van de particulieren en dan werd het even stil. De hoofdprijs was natuurlijk de moeite omdat het ging over een Japanreis en dat voor het insturen van een foto van je favoriete koi, de dealer word dan natuurlijk ook in het zonnetje gezet.

En de winaar is geworden Onze Arie een klant van interkoi met een zeer mooie Momotaro Sanke die ook mijn voorkeur had daar twijfel ik zelfs niet over. Het was een gezellige dag, ik had iets meer volk verwacht maar voor mij hoeft dat niet, we hebben weer goed gelachen en gezeverd over koi dus dat maakt mijn dag weer goed.

Ik wens arie ook een geweldige reis en nu kan die sparen om zelf een mooie koi uit te kiezen in Japan, plus dat hij een keuze zal kunnen maken uit een zeer groot aanbod van koi dat wij hier in België en Holland niet hebben, Hey arie en je kan het budget nog verhogen omdat je de reis al niet moet betalen dat is ook mooi meegenomen. Groetjes van Paul, en begin al maar wat Japanse taal te leren.

Voila, dat is het eerste buitenechtelijk verslag. Van mij mogen er nog andere mensen een verslag of een verhaal doorsturen..

Meer afbeeldingen

Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 1
Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 2
Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 3
Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 4
Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 5
Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 6
Uitslag Koi-Idol 2013: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240