Uitslag Momotaro Contest

Uitslag Momotaro Contest

Daisuke heeft zijn antwoord gegeven en de winnaar is bekend.

De filmpjes werden vrij frequent bekeken, gemiddeld 150 keer, wat vrij veel is, de meningen waren echter verdeeld via de schaarse reacties.

Dit was het antwoord van Daisuke:

HI Luc, I think No.1503062 Sanke is best but video not so good but not really sure. The pattern good and the position of the sumi also good and quality of skin and sumi looks very good. And body looks good too.

But please also tell me what you think about this koi because of the video difficult to confirm it but if you know the real koi and you think same then I think this is the number one koi out of these 6 kois.

Best regards,

Daisuke

Momotaro-koi farm

Ik weet uiteraard wie de winnaar is, en ik weet op welke manier de koi begeleid wordt. Dit is in ieder geval in de geest van Interkoi, en niet te vergeten, de begeleidende kennis van Ben. Ik kan het eens zijn met Daisuke over zijn keuze, terwijl ik toch ook complimenten moet geven aan de anderen. Het is al moeilijk voor Daisuke om dit in het Engels uit te leggen, maar ik weet precies wat hij bedoelt.

Wel moet je begrijpen dat hij het met filmpjes moet doen die niet allemaal een duidelijk beeld geven van de koi, maar ik denk dat niemand er een probleem mee zal hebben dat sanke 1503062 als de winnaar aangeduid wordt.

De eigenaar hiervan mag zich bekend maken als hij dat wil via de reacties. Hij is in ieder geval de winnaar van de waardebon van 500 euro.

Een dikke proficiat voor de winnaar.

Inschrijvingen Opendeurdagen 29 november

Vergeet je niet in te schrijven voor de opendeurdagen…Er komen in totaal een 40-tal nieuwe nisai en sansai binnen, die de moeite waard zijn om gezien te worden. BELANGRIJK: Gelieve je deelname per mail door te geven aub...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137