Van binnen eindelijk naar buiten

Van binnen eindelijk naar buiten

Koi horen niet binnen te zitten. Het is misschien noodzakelijk maar ik hou ervan als ze in de open lucht rondzwemmen. Ik heb zelfs de kappen al grotendeels geopend zodat ze van de zon kunnen genieten. Daarom dat ik alle verkochte  koi ook naar buiten heb gebracht gisteren.

Natuurlijk kan ik ook niet zonder filmpjes te maken. En die wil ik altijd graag laten zien, zodat de eigenaars ook nog eens hun aankopen kunnen zien. Het einde van hun verblijf hier is in zicht. de tijd om de koi op te halen biedt zich aan. Bovendien is de zon ons gunstig gezind, wat het werk nog eens plezieriger maakt.

Een sanke van Taniguchi - SA-NA23-0587 en een sanke van Sakai FF SA-V23-01210- 

Een kohaku van Taniguchi - KO-NA22-0904 en e en sanke van Sakai FF - SA-V23-02152

Een sanke van Sakai FF - SA-V23-01115 en een kohaku van Momotaro - KO-V23-0545

Tenslotte nog een sanke van Sakai FF - SA-V23-01266 

Tenslotte nog even een filmpje van hun verblijf waar ze nu in zitten, namelijk vijver 3 en daar zullen ze wachten tot ze opgehaald worden. Even gauw nagekeken en het zijn nog 44 exemplaren die moeten opgehaald worden van koi die nog in Arendonk zitten.

In Ameide nog 24 stuks, Interkoi Nederland nog 8 koi, Interkoi Germany nog 28 koi en Intakoi fuit tenslotte nog 9 stuks. In totaal dus 113 serieuze koi, tenminste als alles goed is doorgegeven. Het is een heel werkje  om alles bij te houden.

Rick liet zich verleiden om nog een showa van Dainichi aan te kopen via het aanbod van Interkoi Germany, en voor Frankrijk moest ik een showa, ook van Dainichi filmen zodat ze een keuze konden E maken.

Dit was wel een merkwaardig gebeuren. Toen ik de showa gefilmd en doorgestuurd had naar de klant in Frankrijk, kreeg ik van Kevin het verzoek om dezelfde showa op verkocht te zetten. Ik vind het dan verschrikkellijk om iemand dan te ontgoochelen, maar  ik kan niet anders dan wachten op de beslissing, in dit geval van de Fransman.

Een tijdje later kreeg  ik de beslissing te horen dat hij de showa aankocht, terwijl ik gehoopt had dat hij de aankoop misschien zou weigeren. Het spijt me Kevin, ik vind het verschrikkelijk, maar er zwemmen nog voldoende soorgelijke showa rond in Arendonk. Beste is dat je de keuze gewoon ter plaatse maakt.

Morgen zal de zon schijnen en het wordt maar eventjes 15°. Een mooie gelegenheid om eens langs te komen en rond te kijken. De meeste koi zwemmen nu buiten, binnen heb ik nog 2 vijvers draaiende. En bovendien is de veiling deze morgen van start gegaan. Er staan behoorlijke koi op die tegen 70 procent van hun waarde als beginprijs worden aangeboden. Sorry, weggeven doen we ze niet, het zou zonde zijn. Voor Wiechert kandidaten, doe mee aan deze veiling die speciaal voor hem is opgezet.

https://auction.interkoi.eu/

veiling van wiechert

Tenslotte wil ik nog meedelen dat de koi die nu aangeboden worden door Interkoi Germany onder de nieuwste koi aanwinsten nog kunnen geselecteerd worden voor levering medio april. Vanaf volgende week zal ik deze koi verplaatsen naar hun locatie en zijn ze niet meer te zien onder de knop nieuwste koi aanwinsten.

 

Meer afbeeldingen

Van binnen eindelijk naar buiten: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Sven

Herken er precies ene die nu in vijver 3 rondzwemt 😉


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml