Veiling van Sakai Januari 2023

Veiling van Sakai Januari 2023

Vanaf 14 januari tot en met 18 januari kan je deelnemen aan de veiling van Sakai FF. Het gaat voornamelijk over tosai in groep aangeboden of afzonderlijke tosai. Het interessante gedeelte van het aanbod is dat de aangekochte tosai die afzonderlijk aangeboden worden gratis 1 jaar azukari mogen blijven.

Dit zal de prijs enorm verhogen natuurlijk en met wat geluk koop je in principe een nisai die je mag inschatten tussen 45 en 60 cm. Normaal groter dan 45 cm maar ik wil voorzichtig zijn, want ik weet niet in welke opgroei of mudpond ze belanden.

Ik zou ieder aanraden die interesse heeft in een Sakai FF tosai om mee te doen. De beginprijzen zijn natuurlijk aardig, maar de uiteindelijke verkoopprijs ligt natuurlijk stukken hoger indien je geluk hebt.

Mijn ervaring zegt me dat je onder de 100 000 yen niets kunt kopen. De meeste zullen naar de 200 000 yen gaan en de toppers in veelvoud van 100 000 yen en soms niet in te schattten. Wees verstandig en kies de koi die juist niet de grote aandacht trekken.

Nu is een aankoop van 100 000 yen natuurlijk de basis aankoop. Wie graag een overzicht heeft wat een koi van 100 000 tot 200 000 yen precies kost inclusief alle bijhorende kosten van commissielonen, BTW en andere kosten, mag me contacteren en ik stuur je een overzicht van de totaal aankoopprijs.

Bovendien stuur ik je een screenshot van de tosai indien je een winnende koi hebt, zodat je zeker kan zijn dat de geboden prijs ook de juiste prijs is. Dit om misverstanden te voorkomen.Dit is de mail die ik ontvangen heb in verband met de veiling van Sakai FF.

De lijst met alle Koi van SFF januari ONLINE VEILING is geüpload. 

◆ Aanbieding koi: Tosai 1 stuk, Tosai set
◆ Bieden start op: 14 januari AM8:00 (Japanse tijd)
◆ Deadline bieden: 15 januari PM7:00~ (Japanse tijd)10minuten interval 【No.1~135】
◆16 januari PM7:00~ (Japanse tijd)10minuten interval 【No.136~279】
◆17 januari PM7:00~ (Japanse tijd)10minuten interval 【No.280~423】

【Betreffende tosai】

Eén seizoen gratis azukari voor tosai uit één stuk.
② Op dit moment hebben we de vervorming echter grondig gecontroleerd in het toekomstige groeiproces, Als de koi toevallig misvormd raken tijdens het houden van azukari, vergoeden we tot 70% van het winnende bod.
③ We zullen volledig compenseren, indien ooit kleurverdwijning of overlijden terwijl azukari behouden blijft.
④ We kunnen tosai van tosai-set NIET houden.
⑤ We kunnen de Tosai-set (verdwijnen van kleur) niet compenseren, dus regel zo snel mogelijk de verzending.

Lees goed de voorwaarden en contacteer me indien je wenst mee te doen. Klanten die reeds meermaals meegedaan hebben om een tosai op deze manier te kopen, weten ondertussen hoe moeilijk het is om één van deze aangeboden koi aan te kopen. Zij kunnen bevestigen dat de prijzen soms de pan uitrijzen.

Info wat betreft 08.00 AM:
AM, oftewel Ante Meridiem (voor de middag) is de tijdaanduiding voor 12 ’s nachts tot 12 uur ’s middags. Ezelsbruggetje: maak van AM de afkorting ‘After Midnight’. Een makkelijke manier om te onthouden dat AM na 12 uur ’s nachts start! Het tijdsverschil in de winter met Japan bedraagt 8 uur of het is nu 8 uur laten in Japan.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml