Verheugend nieuws uit Japan

Verheugend nieuws uit Japan

Gisteren kreeg ik een mail aan met de vraag of één van mijn pas aangekochte sanke mee mag doen met de Tokio Koishow, beter bekend als de AJKS.

Als Daisuke zoiets vraagt, moet er toch zeker een goede reden voor zijn om aan deze prestigieuze show mee te doen.

Het gaat over deze flamboyante sanke, een sansai van om en bij de 65 cm.

Ik heb de koi zelf nooit gezien, want deze werd door mij gespot tijdens de veiling van december, een veiling die ik nooit persoonlijk volg omdat deze in een vervelende periode valt.

Moesten er mensen zijn die interesse hebben om zelf willen deelnemen aan deze show, dan wordt de koi vermeld met de naam van de eigenaar. Bij winst krijg je dan een X aantal cadeaus, wat altijd aangenaam is om te ontvangen.

De reden dat deze koi door Daisuke is geselecteerd lijkt me heel normaal. De totaaluitstraling in combinatie met het bijzonder sterke shiroji en mooi patroon geven deze koi een majestueus voorkomen vind ik persoonlijk. Ga ze maar zoeken….

Ik denk persoonlijk zelfs dat het een serieuze kanshebber is om te winnen. Uiteraard moet ik wel op tijd de naam van de eigenaar doorgeven voor de inschrijving van deze sanke, en zou het dan ook voor zaterdag moeten weten.

Ik zal er nog een interessante wending aan geven voor al die eventueel interesse hebben om eigenaar te worden van deze koi. Ik bied deze koi aan voor 3750 euro, wat ik denk een faire prijs te zijn. Wint de koi een eerste prijs, dan krijg je een korting van 500 euro, en betaal je 3250 euro voor de koi

Wordt de koi 2de, want dit is ook een voorname prijs met dit groot aantal deelnemers, dan krijg je een korting van 250 euro, en betaal je slechts 3500 euro.

De vergoeding is een waardering voor de publicitaire waarde. Bij aankoop betaal je 3000 euro en het saldo in april als de koi opgehaald wordt. Wil je graag dat jou naam prijkt in Tokio op de meest vooraanstaande show van de wereld, contacteer me dan om verder af te spreken voor vrijdagavond 20.00 uur.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137