Verzoek tot inzending

Verzoek tot inzending

Graag zou ik even de deelnemers aan de Momotaro Contest willen vragen om voor 15 oktober een update te geven van hun kandidaat deelnemer.

Vermits het ophalen van de koi traag vorderde heb ik de update enkel gepland na deze periode want het ophalen van de koi is door de slechte tijd langzaam gegaan zodat niet alle koi dezelfde periode bij de klant hebben kunnen zwemmen, waardoor meerdere vergelijken niet aan de orde waren...

Mag ik vragen aan diegenen die een sanke uit deze serie hebben gekozen om een degelijke foto en vooral een degelijk filmpje met vermelding van de grootte van de koi door te geven.

Deze filmpjes zullen doorgestuurd worden naar Daisuke die een uiteindelijke keuze zal maken van de sanke die er in zijn ogen op dat ogenblik het beste uitziet. Daisuke kan de filmpjes echter alleen via film beoordelen, maar daar zul je vrede mee moeten nemen.

Probeer er voor te zorgen dat de foto's en de filmpjes degelijk gemaakt zijn, zodat je kansen niet verknoeid worden. De foto altijd van bovenaf en lichtjes vooraan te nemen. De filmpjes goed van boven nemen en ook lichtjes vooraan. De lengte van het filmpje rond de 40-50 seconden lang maken. De filmpjes moeten opgestuurd worden via www.wetransfer.com

Als je een mogelijkheid ziet om de koi boven de waterlijn te halen, is dat altijd een voordeel. Dit filmpje is een goed voorbeeld van hoe het filmpje zou moeten gemaakt zijn qua afstand tot de koi en de manier van filmen.

Ik zou het fijn vinden indien alle koi aan de wedstrijd zouden meedoen. De winnaar heeft recht op een waardebon van 500 euro, zoals voorheen aangegeven. De kandidaten die geen filmpje hebben opgestuurd kunnen uiteraard geen aanspraak maken op de bijhorende prijs.

Ik zal iedereen met een persoonlijke mail ook nog even op de hoogte brengen van dit nieuwsitem, want misschien hebben ze dit niet gelezen.

Nog even vermelden dat het zaterdag en zondag behoorlijk goed weer zou kunnen zijn. Een mooie gelegenheid om een laatste maal een kijkje te komen nemen.

Denk eraan: zaterdag 3 en zondag 4 oktober ben ik gesloten, evenals zaterdag 10 en zondag 11 oktober. Daarna ben ik weer aanwezig….

Ik hou jullie op de hoogte van mijn Japanreis….

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240