Volgende serie opendeurdagen

Volgende serie opendeurdagen

Zoals beloofd, vandaag een volgende serie van koi die aangeboden worden tijdens de opendeurdagen.

Het zijn een aantal sanke van Sakai en eentje van de opensales van Momotaro. Een klein woordje van uitleg over deze sanke is misschien wel op zijn plaats.

Uiteraard ben ik mij bewust van het feit dat dit niet de grote kanonnen van Sakai zijn. Ik heb bewust voor deze koi gekozen omdat ik ze nog betaalbaar wil houden. Ik heb ook grote kanonnen aangekocht, maar die hebben dus ook andere prijskaartjes waar de meeste mensen op dit ogenblik van terugschikken.

Tijdens de winter zullen deze verblijven in de betonnen binnenvijvers. Ik heb deze sanke geselecteerd omdat ze op strategische plaatsen nog onderliggend sumi hebben zitten, en ik wil tevens proberen of ik dit sumi kan opwaarderen tijdens hun verblijf tot april.

Bekijk de koi ook goed op de filmpjes in YouTube. Je hebt op dit ogenblik de mogelijkheid om de snelheid in te stellen. Klik op het radertje en je ziet dat je de kwaliteit kan verhogen en de snelheid op 0,5 kan zetten. Zo kan je goed zien waar de sumi vlekken zich bevinden op de koi. Interessant om te zien. Tijdens het transport wordt de slijmlaag van de koi ook aangetast en verliezen de koi wat van hun kwaliteit. Vooral het shiroji heeft er onder te lijden. Tegen de opendeurdagen zal er al veel verbeterd zijn, maar tijdens de winter zal de huidkwaliteit opnieuw toenemen.

Op dit ogenblik kan ik reeds zien op de nieuwe filmpjes dat er bij meerdere al een duidelijk verschil is waar te merken. Door de sanke de tijd te geven om te evolueren, zou dit een geweldige leerschool kunnen zijn. Bovendien blijven het geweldige nisai om te zien. Het gedrag is op dit ogenblik optimaal, en door de prijzen democratisch te houden maak ik misschien vele mensen gelukkig. De tijd zal het uitwijzen.

sanke 1310032 - 59 cm

sanke SA-OS13-1016 - 53 cm

sanke 1310033 - 60 cm

sanke 1310035 - 59 cm

sanke 1310037 - 56 cm

Meer afbeeldingen

Volgende serie opendeurdagen: afbeelding 1
Volgende serie opendeurdagen: afbeelding 2
Volgende serie opendeurdagen: afbeelding 3
Volgende serie opendeurdagen: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml