Volgende week is het zover!

Volgende week is het zover!

Als het weer meezit, en de koi goed rondzwemmen dan zal het weer één van de mooiste shows worden die er op dit ogenblik bestaan, de Euregio koishow, een show waar ik altijd naar uitkijk.

Anders dan andere jaren zal ik voornamelijk kleinere koi inzetten. Ik hoef me niet meer te bewijzen om grote prijzen binnen te halen, alhoewel het altijd erg plezierig is natuurlijk. Wat ik precies ga inzetten is nog niet helemaal duidelijk.

Ik ben nog volop bezig om mijn keuzes kenbaar te maken, en zal pas in de loop van volgende week beslissen welke koi ik ga inzetten. Ik kijk er in ieder geval naar uit.

Gisteren heb ik nog enkele kleinere koi bekeken. Ik heb er een filmpje van gemaakt, maar het was met mijn telefoon. Ik was mijn camera vergeten en dat vertaalt zich in de kwaliteit van het filmpje. In ieder geval rijst de vraag, welke zou jij kiezen ?

Natuurlijk is het moeilijk om van een minder goed filmpje een goede indruk te krijgen van de koi, je moet ze in levende lijve zien natuurlijk, maar er zitten een paar mooie tussen. Ik heb de 3 betere in mijn ogen even op de foto gezet en genummerd.

Een filmpje van de showa kan in ieder geval helpen. In dit filmpje zie je 2 van de 3 showa rondzwemmen en is recent gemaakt. In dit filmpje zie je de derde showa rondzwemmen

Nu is het aan U om wat moeite te doen om te zeggen welke je de mooiste vind. Het is geen wedstrijd, gewoon even je mening geven en de moeite doen om een reactie neer te pennen, het maakt het leven zoveel aangenamer.

Ze zijn alledrie rond de 29 cm, dus komen ze in deze klasse uit. Stom van mij natuurlijk, maar wat maakt het in principe uit, als de mensen maar kunnen genieten van een paar mooie showa. Ze zijn allen tosai en van de kwekers Sakai en Momotaro, 2 kwekers die de hoofdtoon voeren bij mij.

Of ik ze mee zal nemen weet ik nog niet.  Ik heb 2 vats toegezegd gekregen en ik had begrepen dat alles al volzet is. Ik heb ook een stand waar ik zal aanwezig zijn. Er zullen bovendien ook enkele koi getoont worden die ik tijdens de show zal proberen te verkopen aan bijzondere prijzen. Meer info daarover zal ik pas tijdens de show kenbaar maken.

VOLGENDE WEEK GESLOTEN WEGENS EUREGIO KOISHOW

Gewoonlijk als ik naar een show ga, krijg ik telefoon ! Hallo, wij staan hier voor de poort, we willen even enkele koi bekijken ! Ik baal hier ontzettend van, want ik stel niet graag mensen teleur, maar het is ieder jaar hetzelfde dat ik telefoon krijg als ik naar een show ga.

Ik vermeld het telkens in het nieuwsitem, en probeer mensen te informeren, maar helaas. De sociale media kan plezierig zijn, maar je kan niet op alle fronten tegelijkertijd info geven, het is niet bij te houden. Daarom mensen nogmaals: volgende week zal ik niet aanwezig zijn wegens deelname aan de EUREGIO KOISHOW OP VRIJDAG - ZATERDAG EN ZONDAG - 10-11 en 12 juni !

Laat Een Reactie Achter

10 reacties

Peter De Clercq

555


Peter De Clercq

555


Matthijs

555


Manu

555


Rudi w.

555


Andrée en Ludo

555


Jack

555


Etienne

555


Dick

555


Thijs

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml