Voorbereidingen All Japan Show

Voorbereidingen All Japan Show

Adam is de grote werkkracht bij Momotaro. Hier zie je hem bij het uitladen van de koi die naar de All Japan show vertrekken.

Onder deze koi toch weer een karashigoi van 105 cm. Op film zie je dat ze groot zijn, als je ze in het echt in een bowl ziet, dan beginnen je oren te flapperen.

Koi voor de all Japan show

Veilingvissen in voorbereiding

Veilingvissen in voorbereiding

Wij zullen er vermoedelijk nooit eentje bezitten, maar er naar kijken geeft toch ook altijd een kick. Op de volgende filmpjes zie je de koi die voorbestemd zijn voor de veiling volgende week. Wat ik persoonlijk opmerk, is de enorme vooruitgang de laatste jaren bij de koi van Momotaro. Een te duchten man voor de grote shows.

Wat ik vandaag ook kan laten zien, zijn 2 grootheden die ik verleden jaar heb gekocht, en die het ontzettend goed gedaan hebben zo te zien. De kohaku van Torazo en deze sandan kohaku van Isa, beiden uit de opensales van vorig jaar. Deze mail kreeg ik aan.

Hallo Luc,

Heb vandaag even een filmpje gemaakt van me vijver en wou je toch even laten weten, dat het met de vissen goed gaat die ik gekocht heb vorig jaar. Heb een filmpje geupload helaas krijg ik de formaat niet helemaal goed foutje van mij. Lucky de vis van Ben zwom er ook rond die wou niet op de film haha..

filmpje van beide kohaku

Fijne vakantie Luc...

R...

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml