Wat een prachtig project

Wat een prachtig project

Net als je zonder inspiratie zit, komt er toch nog een mailtje binnen met de vooruitgang van een nieuw project, dat ik al enkele malen opgevolgd heb. Een luxe als er zoveel mensen met je meedenken !

Zo kan ik weer met volle moed een nieuwsartikel in mekaar steken, tot ergernis van Mr. M. omdat hij dit vermoedelijk weer een nietszeggend nieuwsitem vind dat ik beter niet kan schrijven.

Maar och, ik vind het mooi om te zien en vele anderen met mij. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik de verfraaiïng van deze vijver niet zo hoogstaand had verwacht. Mijn excuses hiervoor, want ik moet toegeven dat het project me bijzonder bekoort !

Er werd een mooi overzichtsfilmpje bijgedaan, zodat het ganse project duidelijk zichtbaar is. “Nu de plantjes” nog was het bijgevoegde commentaar, en ik kan me voorstellen dat het eindresultaat er zeker mag zijn.

Je voelt dat hier een hart voor koi achter zit !

Als je dan nog de koi ziet die in de vijver zwemmen, dan mag je jezelf best op de borst slaan, want hier zwemt toch wat kwaliteit bij elkaar !

Alle koi zijn niet van Interkoi, maar ik zie er toch een heleboel zwemmen die via Interkoi werden aangekocht. Mooi om te zien, en ik ben trots dat ik mee mag werken aan deze projecten.

Er zwemmen er enkele bij die mijn aandacht vragen, want dit zouden wel eens serieuze kanshebbers kunnen zijn op een koishow. Hiervoor moet er echter nog enkele jaren geduld geoefend worden, want de meesten zijn nog maar 3 jaar jong….

Ondertussen bereid ik mezelf voor op mijn 3de japanreis dit jaar, die morgen van start gaat, mijn 40ste in totaal. Er staan grote veranderingen op til, die niet door mezelf zijn gepland, maar waar ik mij aan moet aanpassen.

Mijn reis zal ditmaal anders verlopen dan oorspronkelijk de bedoeling was, zodat iedereen maar moet wachten op mijn bevindingen ter plaatse.

Ik mag, wil en kan hier echter geen volledige uitleg over geven, hoe erg ik het ook vind, maar geloof me, het ligt niet aan mij, en zelfs als ik hemel en aarde beweeg, kan ik het ditmaal niet veranderen, anders zou het al langer gebeurd zijn.

Niettegenstaande dit, gaan we er het beste van maken, en zal ik alles doen om mijn trouwe klantenkring zo goed mogelijk te verwennen. Laat je verrassen !

Ondertussen heb ik thuis alles voorbereid op mijn vertrek, en kon ik nog even genieten van fantastische tosai die volledig voldoen aan de verwachtingen die ik gesteld had.

Een aantal moeten er nog naar hun nieuwe eigenaar gaan, en dan is het tijd om mijn vijvers voor te bereiden op de nieuwe aanwinsten. Het wordt in ieder geval spannend.

Ook mooi om te lezen

Nieuwsitem koiquestion

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240