Wat een schijtlaarzen

Wat een schijtlaarzen

Zelfs al had Brazilië gewonnen, dan waren de prijzen nog niet te hoog voor het aanbod dat ik gisteren deed voor de aangeboden koi. Wat een schijtlaarzen…

Ik wist dat België zou winnen, het vertrouwen was groot en de goden waren dit keer op onze hand, maar ze hebben verdiend gewonnen, laat dit zeker zijn ! Wie de gok niet gewaagd heeft, was fout !

Het is zelfs zo dat ik uit deze serie vermoedelijk een paar koi mee naar de show in Arcen zal nemen, en ze zullen nog prijzen halen ook, wees daar maar zeker van.

Wel moet ik zeggen dat de filmpjes dubbel zoveel bekeken werden als normaal, dus aandacht hebben ze zeker getrokken, en dat is ook al goed als publicitaire stunt....

Maar koikichi zijn over het algemeen niet zo voetbal minded, dus laten we het maar weer over de koi hebben. Twee machtige koi verlieten het veilige nest, koi die beide begenadigd waren met een bijzonder goede kwaliteit. Johan had het gezien en besloot zijn kans te wagen.

Zelfs nadat ik er jaren voor heb gezorgd, stralen ze nog altijd. Geloof je het niet ? Kijk zelf maar en zie wat je gemist hebt !

Nu wil ik niet arrogant zijn, maar zijn dit nu geen machtige koi die iedere vijver zal verfraaien ? En zo zitten er in het aanbod dat ik gisteren deed nog verschillende soortelijke koi.

Als ik ze zo even in de bowl zie, ben ik trots op de manier waarop ze geëvolueerd zijn. Er nog even de filmpjes bijhalen bij aankoop is altijd leerzaam.

Maart 2015. Ik herinner het me als de dag van gisteren. Veel is hij niet veranderd, maar dat moest ook niet.

Het is trouwens een showa die altijd zeer op prijs werd gesteld door Joël Jouannet, fungerend als jurylid voor de Franse afdeling op de Belgische Koishow. Er werden in totaal 24 films gemaakt van april 2015 tot op de dag van vandaag.

Oktober 2016. Deze sanke kwam binnen in het najaar met enkele nisai die allen hun weg vonden naar een eigenaar. Deze heeft wel een serieuze metamorfose ondergaan zoals je kan zien.

Het was een prachtreeks die je kan terugvinden onder de codenummer 1611001 tot en met 1611009, waarvan je er hier nog enkele kan zien.

Vandaag gaat “de bouw” in België in vakantie. Anders dan in Nederland neemt bijna iedereen nu zijn vakantie van 3 weken. In Nederland wordt de vakantie opgedeeld in verschillende perioden heb ik geleerd uit de periode toen ik nog een zaak had in Nederland.

Maar rust roest, en ik heb de tijd niet om te rusten. Ik zal me toch proberen te kwijten van mijn taak om iedere dag een nieuwsitem te schrijven. Voor diegenen die voor Ben komen...hij is er vandaag niet, je zal het met mij alleen moeten stellen...

Morgen ben ik NIET open, denk eraan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240