Wat mag je zaterdag verwachten

Wat mag je zaterdag verwachten

Eerlijk ? Ik kan er geen zinnig woord over zeggen. Ik krijg geen greep op datgene wat ik  kan verwachten. In tegenstelling tot vroeger was er altijd een bepaalde animo en reactie, maar in deze tijd is het een gesloten boek, dus we zullen wel zien.

Wat gaan we in ieder geval doen ! Zoals je kan zien op de foto's staan er 4 bowls klaar die ik met water zal vullen voor eventuele mensen die interesse hebben om een koi te kopen. Op verzoek mogen zij één of meerdere koi bowlen.

Zoals afgesproken zal Wiechert uit eigen initiatief de prijs van de koi bepalen zonder mijn bemoeienis. Een moeilijke taak, want het is voor hem een onzekerheid want hij kent de normale waarde van de koi niet. Er zijn veel koi die niet in  het koi overzicht staan.

Er zitten nog bijzonder goede koi tussen,  ik schat ongeveer 35 in totaal die aangeboden kunnen worden. Men hoeft de koi ook niet mee te nemen. Ze mogen blijven zwemmen totdat jij je er goed bij vult en bovendien zal 5% van de verkoop gestort worden op de rekening van het rode kruis: 53 0000 0000 5353. Al dit geld gaat rechtstreeks naar hulp voor slachtoffers in Oekraïne en vluchtelingenkampen daarbuiten. 

Of dit invloed zal hebben op de verkoop verwacht ik niet, maar het is een persoonlijke bijdrage. Vermits ik geen idee heb of er al dan niet mensen afkomen op deze opendeurdag kan ik ook geen echte voorzieningen treffen. Ik zal er in ieder geval voor zorgen dat er een hapje en een drankje aanwezig is. Ik ben aanwezig vanaf 11.00 uur tot.....

HET GAAT DUS VOORAL OVER DEZE VIJVER

Deze wordt vooral bevolkt door showa, sanke, kohaku en shiro utsuri en ze zijn in ieder geval van meer dan goede kwaliteit. Ik hoop dat ik er nog een groot aantal mensen mee kan plezieren. Bij verkoop zal er een filmpje gemaakt worden met vermelding van naam, zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan als je de koi later zou ophalen.

Naast de aanbieding van de koi uit vijver 1, zijn er op dit ogenblik nog fantastische koi te zien in de vijver 4 en 5, koi die nog te koop zijn (vijver 4) en koi die al verkocht zijn (vijver 5). De koi uit vijver 4 zijn toppers in mijn ogen gaande van 60 cm tot 75 cm.(35 stuks)  De koi uit vijver 5 zijn allen verkocht.

In de binnenvijvers is er vooral aandacht voor een vijver vol met golden corn, en een vijver met de éénkleurige oshiba shigure in ginrin uitvoering of geschubte uitvoering. De temperaturen van de vijvers is overal om en bij de 12°. De verwarmingstactiek is even on hold gezet, want ik heb een serieuze schrik gepakt voor de electriciteitsrekening. 

Ik heb ook nog een aantal koisokken over die ik niet meer gebruik. Ze zullen op een tafel liggen en wie graag een koisok aankoopt kan dit voor de bedragen vermeld op de bijgaande foto. Ik zal ook nog probites dat over is aanbieden voor aangename prijzen.

Kom je niet voor een koi, maar voor de sfeer en de ambianz, dan ben je natuurlijk ook altijd welkom.

 

Meer afbeeldingen

Wat mag je zaterdag verwachten: afbeelding 1
Wat mag je zaterdag verwachten: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

eric

555


Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml