De laatste dag van de veiling

De laatste dag van de veiling

3 Stuks werden er gescoord. Het zouden er meer kunnen zijn, maar we moeten ons inhouden. De koi die ik echt wou gingen verschillende malen over kop en werden in mijn optiek onverkoopbaar, het is nu al kantje boordje.

Een mooie ginrin kohaku kan ik niet laten liggen. Dat blijft me triggeren en de ervaring leert me dat deze vandaag of morgen toch verkocht zal worden. Niet iedereen is blind voor een ginrin van Momotaro, en deze is meer dan goed wat betreft de ginrin uitstraling.

Met zijn 37 cm zeker niet bij de kleinste jumbo tosai, een goede aanwinst om een box te vullen. Deze kan samen met de 3 andere tosai die aangekocht werden in een box, zodat het transport ook menselijker blijft.

De showa vind ik een aanwinst. De 3 kleuren goed vertegenwoordigt in het patroon, waarbij zowel het sumi als het beni van meer dan goede kwaiteit zijn. Met haar 66 cm ook niet van de kleinste en dat zal vermoedelijk ook de reden zijn dat er al onmiddellijk enkele potentiële kopers zich aanmelden. Een verkoop was dan ook het vervolg.

De laatste aanwinst van de dag werd een onverwachte, want ik dacht niet dat ik deze zou kunnen scoren. Deze sanke getuigt van hoge kwaliteit en de manier waarop deze zwemt vind ik zelf belangrijk. Het eigenwijze patroon zal misschien niet iedereen bekoren, maar daar heb ik het niet moeilijk mee.

Als je de foto met de nieuwe aanwinsten bekijkt, dan mag je toch spreken van een prachtig kleurenpallet dat je een goed gevoel moet geven. Al deze koi zullen in april geleverd worden, er staan dus nog 2 zware leveringen op het programma. Lichtjes onvoorspelbaar momenteel, maar er zal zeker een oplossing voor gevonden worden.

Ik blijf er even de aandacht op vestigen dat ik op vakantie zal zijn van zondag 13 maart tot en met donderdag 24 maart.

 

 

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Dick

555


Jack

555


David

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml