Voor elk wat wils

Soms was de strijd bitter, in andere gevallen menselijk. Ik bespeur echter een bepaalde online veiling moeheid, maar ben niet 100% zeker. Ik weet niet hoe het bij de anderen is, maar één ding is voor mij zeker ! Ik kan niet iedere 14 dagen bij 10 verschillende veilingen koi kopen, dat is niet te doen.

Ondanks het feit dat ik niets wou bijkopen, zijn mogelijke opportuniteiten toch welgekomen. Op deze manier kan ik koi presenteren voor koikichi in alle lagen van de bevolking. Of dit wenselijk is zal ik moeten afwachten, maar niet geprobeerd is altijd mis.

Daarom dat ik ook de 30 showa van 21-24 cm heb aangekocht en die ik te koop heb gesteld voor een zeer menselijke prijs, namelijk 295 euro. Dit kan je enkel als de aankoop ervan menselijk is. Ik ga deze nog niet vooraf verkopen, want dat is not done. 

Het zal het werk van Polleke zijn om er afzonderlijke foto's van te maken, maar ik denk ook dat  het verstandig zou zijn om bepaalde dagen te organiseren om deze showa aan te bieden. Deze box werd speciaal door Wiechert uitgezocht als zijnde de betere box van het aanbod. Zo gauw ze aankomen zal ik na quarantaine enkele speciale dagen organiseren voor verkoop.

De golden corn GC-NA22-0354 heb ik op het event van narita afgelopen zondag kunnen aankopen. Deze zal deel uitmaken van de andere golden corn die naar de serre zullen verhuizen dit jaar. Er zijn nog een aantal golden corn die moeten komen, dus het zal een legertje golden corn worden.

De andere golden corn GC-NA22-0329 is een topper in mijn ogen. Deze werd mijn eigendom tijdens de presentatie van de koi ook afgelopen zondag die ingezet konden worden op de AJYKS. Het is een kostenplaatje, maar indien er iemand interesse heeft om mee te dingen op zaterdag en zondag 26 en 27 maart op de AJYKS moet zich melden. De aankoopprijs staat vermeld, dus er zijn geen geheimen. De verkoopprijs kan opgevraagd worden !

Er is zelfs de mogelijkheid om deze een jaar azukari te laten mits de opleg van 50 000 yen. De kosten voor het meedingen aan de AJYKS bedraagt ook 50 000 yen. Om de berekening te voldoen moet je dus nog de kosten van transport, BTW en mijn winstmarge bijtellen. Indien gewenst geef ik je een correcte prijsbepaling. 

De 3 kohaku tosai van om en bij de 35 cm zijn jumbo tosai die in principe nooit zullen tegenvallen. Prijstechnisch een haalbare kaart voor de meesten, en het zijn toch koi die 70 cm zoniet meer kunnen halen in goede omstandigheden.

Kohaku KO-V22-0377 is ongetwijfeld een beest van een kohaku met een conservatief sandan patroon dat nog altijd door veel mensen op prijs wordt gesteld. Prijstechnisch zeker niet onmenselijk en ik was blij deze op de kop te kunnen tikken.

Dan de 2 grote kanonnen; Hier werd natuurlijk onmiddellijk navraag over gedaan want die zijn populair. Dit is meer een resultaat van aankoop tussen Grendel koi en Interkoi, en onmiddellijk kreeg ik natuurlijk al aanvragen om de prijs te weten te komen.

Het was iets te vroeg eigenlijk om er een prijs op te plakken, daarom werd er een nattevinger prijs op gezet. De correcte prijs zal in de loop van de volgende dagen bekend worden. Deze zullen beide wel naar de opgroeicentra van Michael verhuizen, want hij heeft een betere opgroei faciliteit dan ik momenteel.

Dus moest er interesse zijn om aan te kopen, dan zul je eventjes de juiste prijs moeten afwachten. Vandaag komen er weer enkele koi te voorschijn waar ik in ieder geval een oog op heb laten vallen. Afwachten is dus de boodschap.

Hou er ook rekening mee dat ik op vakantie ben van zondag 13 maart tot en met donderdag 24 maart. Als je dringend het voer voor de koi moet hebben zul je deze week moeten langskomen. Zaterdag heeft ook de speciale dag van Wiechert plaats waar je tijdelijk een geweldige inkoop van koi uit vijver 1 kan doen via Wiechert !

Bovendien zal er tegelijkertijd 5% van de verkoop gestort worden op de rekening van het rode kruis 53 0000 0000 5353. Al dit geld gaat rechtstreeks naar hulp voor slachtoffers in Oekraïne en vluchtelingenkampen daarbuiten.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml