Wat zijn mijn tegenstanders

Wat zijn mijn tegenstanders

Om je een idee te geven van de mensen waar ik het tegen moet opnemen op de veilingen bij Momotaro, geef ik je een klein voorbeeld.

Max Koi Farm in Singapore is zowat de grootste afnemer van de Momotaro koi voor de regio Singapore, en is tevens een belangrijke tussenpersoon in de verkoop van koi. Niet alleen praten we dan over Momotaro, maar ook over Sakai FF en Dainichi uiteraard, zeg maar de top 3 op dit ogenblik.

Als je het tegen hem op moet nemen, weet je al gauw dat je absoluut geen kans maakt, want deze mensen werken gewoonlijk op basis van "carte blanche", een luxe die ik me niet kan permitteren.

Samen met Kiki van Samurai koi Centre uit Indonesië en nog enkele "groot opkopers" uit China, Hong Kong, Maleisië en Thailand, waar ik de namen niet van kan onthouden, zijn deze personen mijn ergste tegenstanders.

Toevallig kwam ik dit filmpje tegen met een aerial view van de Max Koi Farm en vond het mooi om je dit even te tonen.

Het zou een utopie zijn om te verlangen naar eenzelfde positie, maar dat is in onze landen quasi onmogelijk. Nu begrijp je misschien waarom ik altijd zo nederig blijf...

Meer afbeeldingen

Wat zijn mijn tegenstanders: afbeelding 1
Wat zijn mijn tegenstanders: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137