Watergala 2016, deel 3

Watergala 2016, deel 3

De prijzen zijn gegeven, sommigen zijn gelukkig, anderen zitten te kniezen, een telkens wederkerend verhaal.

Zelf ben ik nog niet op de show geweest, maar gisteren werd ik continue op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen door mijn mol, die ik Johnny genoemd heb.

Alles kwam eigenlijk uit wat ik min of meer had voorspeld, gehoopt en verwacht. De fantastische chagoi van Martin heeft haar beloning gekregen die het verdiende, namelijk jumbo champion.

Hier behoort nog even het bijzonder mooi filmpje bij, van toen ze aangekocht werd. Ik citeer 18 november 2013..

Ze was sansai, en ze had de olijfgroene uitstraling die Martin me als zoekopdracht had meegegeven. Ik was onmiddellijk gecharmeerd van deze mastodont.

Er was nog een beter exemplaar voorhanden, maar die was helaas te duur. Die was nog beter, nog steviger, nog met meer capaciteiten, maar je bent nu eenmaal gebonden aan bepaalde regeltjes die gewoonlijk met geld te maken hebben.

Ik ben dan ook blij dat ik Martin heb overtuigd om toch deze chagoi eindelijk in te zetten. Ik had al tegen verschillende mensen gezegd, dat ik mijn hoed op zou eten als deze koi niet won…gelukkig maar.

Ik had wel een uitweg, want ik heb geen hoed….

Naast de Jumbo champion werd de Shiro Utsuri van Tamaura ook 1ste in variety en size, en kreeg de sanke van Momotaro de eerste prijs in zijn klasse.

Hier had ik voorspeld en gehoopt dat de mannelijke sanke Grand Champion zou worden, maar helaas is deze prijs naar een andere deelnemer gegaan. Je kan ook niet alles precies voorspellen.

Gisteren kreeg ik echter het bezoek van 18 doorgewinterde koiliefhebbers. Ze waren op doorreis naar England en hadden gevraagd om de Grand Champion van Arcen even een bezoekje te brengen, maar die zat natuurlijk weer bij Ans en Frans.

Hoe de ontvangst daar geweest is, daar kan ik niets over zeggen, maar Ben was daar, dus zullen ze wel de nodige informatie gekregen hebben en Ans kennende zullen ze niets te kort gekomen hebben ! Kijk maar naar de bijhorende foto's, en het filmpje van hun bezoek

Nadien zijn ze doorgereden naar Arendonk. Ik heb gezorgd voor een kleine versnapering en die werd blijkbaar toch op prijs gesteld, want er bleef niet veel meer over.

Om het intermezzo wat interessanter te maken, werden er toch enkele koi gebowld om even een kleine indruk te krijgen van de koi die er rondzwommen. Op deze manier hadden ze misschien ook goed vergelijkingsmateriaal met de koi van de show in England.

Ik heb ditmaal geen filmpjes gemaakt, maar ik heb met de kijkers een leuke bespreking gevoerd over de koi in hun algemeenheid, en ik denk dat ze best respect kregen voor de koi die ik had rondzwemmen.

Hoe zij dit ervaren hebben moeten ze zelf maar eens vertellen, want “eigen stoef stinkt” zeg ik altijd.

Meer afbeeldingen

Watergala 2016, deel 3: afbeelding 1
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 2
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 3
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 4
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 5
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 6
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 7
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 8
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 9
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 10
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 11
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 12
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 13
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 14
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 15
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 16
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 17
Watergala 2016, deel 3: afbeelding 18

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240