Watergala 2016, deel 4

Watergala 2016, deel 4

De laatste en tevens ook de vervelendste dag van het Watergala 2016, de show die voor het eerst in Nieuwegein werd georganiseerd.

Ik denk dat Henny tevreden mag terugblikken op dit geslaagd weekend… en trots mag genieten van de geslaagde show, wat ze met veel trots laat zien in dit filmpje. Ze genoot er blijkbaar ten volle van.

Wat betreft de bezoekers aantallen is mij niets bekend, maar ik zag dat er veel bedrijvigheid was bij de verschillende stands, hopelijk met succes.

Ik had vandaag het gezelschap van Peter, die me tijdens de lange reis moest onderhouden met zijn getetter zodat ik me niet teveel zou vervelen.

Het was toch telkens bijna 3 uur rijden om de koi van Martin op te gaan halen en terug naar huis te brengen.

Martin genoot ten volle van zijn dik verdiende prijzen. Zijn fantastische chagoi bracht hem maar liefst 3 grote prijzen op, namelijk de belangrijkste natuurlijk, de prijs van Jumbo champion, maar daarnaast ook nog eens de prijs van Best Kawarimono van de show.

Een niet te onderschatten prijs, want dit wil wel zeggen de beste koi over heel het assortiment koi van de show die onder de kawarino klasse vallen, en dat waren er behoorlijk veel...

Tenslotte nog de eerste prijs in de klasse Kawarimono boven de 80 cm…Martin en zijn vrouw Marie Rose heel blij. Tel daarbij nog de 1ste prijs van de shiro van Tamaura, en de eerste prijs voor de mannelijke sanke dan mag je jezelf een grote winnaar noemen.

Zoals op iedere show werden er weer veel vraagtekens gezet bij enkele uitslagen, maar is dat niet altijd zo ?

Tjaard was ontzettend trots op de titel van Grand Champion en dat liet hij zeker blijken. Het is hem van harte gegund…

Tenslotte nog mijn welgemeende complimenten voor de organisatie, de medewerkers die niet 100 maar 200 procent klaarstonden om je te helpen, en ieder die ik vergeten ben…

Mijn gelukwensen aan alle winnaars en verliezers, je moet maar denken dat je allemaal winnaars bent door mee deel te nemen aan de show. De kwaliteit van de koi lag trouwens vrij hoog ! Complimenten natuurlijk aan alle deelnemers...

Tenslotte nog 2 filmpjes die ik op de kop heb kunnen slaan, want zelf heb ik niet veel gefilmd of gefotografeerd ! Camera moeheid ???

Filmpje gecompileerd door Marie Rose, de vrouw van Martin

Tiebo eventjes bij het vat van de Jumbo Champion

Een tijd van rust is nu aangebroken. Ik heb nog enkele koi weggebracht gisteren, maar daarover morgen eventjes meer…nu even back to business....

Meer afbeeldingen

Watergala 2016, deel 4: afbeelding 1
Watergala 2016, deel 4: afbeelding 2
Watergala 2016, deel 4: afbeelding 3
Watergala 2016, deel 4: afbeelding 4
Watergala 2016, deel 4: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240