Weekeind verslag uit Ameide

Weekeind verslag uit Ameide

Het is zondagavond en ik ben bezig met het maken van het weekendverslag. Allereerst heeft Nederland op voetbalgebied beter gepresteerd dan onze plaatselijke trots. Na een zinderende wedstrijd verloren we helaas net de promotiefinale. Het was een slopende wedstrijd die tot penalty’s leidde, maar helaas, het is wat het is.

Nu weer terug naar de koi. Vrijdagmiddag en -avond was ik open. Omdat ik toch thuis was, was het een kleine moeite om voor jullie klaar te staan. Johnny kwam langs met zijn geliefde, Angela. Ze waren in de buurt en nieuwsgierig, dus dat werd mooi gecombineerd. Het was gezellig en de tijd vloog voorbij.

Zaterdag begon de dag vroeg. Zoals de laatste weken was ik bezig met de tuin. De mannen waren er rond 7.00 uur, en we moesten ze natuurlijk voorzien van een bakje koffie voordat we van start gingen. Ruben kwam binnenlopen met zijn dochter om zijn testkoffertje voor de waterwaardes op te halen.

Bij Interkoi Ameide gaat het niet alleen om koi; we hebben ook een klein assortiment producten op voorraad, zoals voer, medicijnen, waterverbeteraar, luchtpompen, en wat we niet hebben, kunnen we bestellen. Hoewel de focus echt op de koi ligt, willen we toch servicegericht zijn en jullie ontzorgen. Zijn er vragen of behoeftes? Neem contact op, en we organiseren het voor jullie.

Tussendoor nog een filmpjje van een aantal koi die de moeite waard zijn om te bekijken. En als je bedenkt dat er zo nog een 100-tal rondzwemmen, dan weet je dat het de moeite is om langs te komen.

Coen kwam zijn maruten kohaku ophalen, een zeer fraai exemplaar. Coen, geniet van je aanwinst! Geert kwam langs en had David meegenomen. Geert had tijdens mijn laatste reis een waanzinnige showa gekocht . Deze koi heeft zich al zo veel verbeterd en is volop in ontwikkeling. Hopelijk zien we deze koi nog eens terug.

sanke van sakai ffDavid was voor de eerste keer bij mij en mocht complimenten ontvangen, wat altijd leuk is. Uiteindelijk, na wat koi te hebben gebowld, zei hij dat hij op zoek was naar een goede sanke. We hebben er voldoende, en na beraad had ik nog een optie voor David. Na het zien was hij meteen verliefd. Het werd inpakken en meenemen. 

Al met al was het een druk weekend. Hij kocht een sanke van SFF, een nakomeling van Miss Hiroshima, een prachtig exemplaar van 71 cm in zijn vierde jaar. Niet slecht, als je het mij vraagt. Zo zie je maar, er zit nog weleens een pareltje verstopt. Na het zoeken naar het juiste nummer kwam ik er net achter dat deze nog niet gedeeld was in ons archief.

Komend weekend ben ik weer geopend en sta ik voor jullie klaar. Hopelijk zijn de weergoden ons beter gezind, zodat we het seizoen eindelijk goed kunnen beginnen.

 

 

4
5
17
9
5
6
8
6

Meer afbeeldingen

Weekeind verslag uit Ameide: afbeelding 1
Weekeind verslag uit Ameide: afbeelding 2
Weekeind verslag uit Ameide: afbeelding 3
Weekeind verslag uit Ameide: afbeelding 4
Weekeind verslag uit Ameide: afbeelding 5
Weekeind verslag uit Ameide: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Mooi verslag bedankt Dree . 😂👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml