Weer een helse avond

Weer een helse avond

Het was weer raak gisterenavond. Dit was de tweede keer op rij dat ik in een storm de vissen kon gaan ophalen.

Het waren er gelukkig maar 3, zodat ik met de luxewagen kon rijden, maar overal waar ik kwam was het file, regen, wind en storm. Wat haat ik dat weer en die avonden…

Ik ben vertrokken iets over 16.00 uur, kwam pas om 19.00 uur in Schiphol aan, ben er 2 minuten gebleven, en weer vertrokken en rond 21.00 uur thuis aangekomen.

Door het weer was er vermoedelijk geen goede verbinding zodat ik de gevraagde live uitzending ook niet kon geven, maar alles is uiteindelijk goed gekomen.

De koi zagen er gezond uit, en kwamen vrij levendig uit de zakken. Geen ammoniakgeur, de temperatuur was goed afgestemt, zelfs iets kouder dan in mijn vijvers, ik schat 14° in de zakken, dus dat was ook geen probleem.

Ik kan niet filmen en uitpakken tegelijkertijd, alhoewel….maar ik had er gewoon geen zin in. Wind en ik zijn zoiets als ijs en vuur, het gaat niet samen….

Bekijk het filmpje dat ik gemaakt heb, en geniet er zelf van. Ik heb er de muziek opgezet die ik gekregen heb van Niels, dat ik notabene aankreeg via msn om 5.15 uur ! Ik was juist wakker….

In sommige landen wordt de muziek geblokkeerd, dus deze versie is zonder muziek.

De kujaku maakt op mij toch wel indruk. Het is toch een kujaku met een body dat je niet zo makkelijk ziet. Imposant in ieder geval.

De karashi zijn de éénkleurige koi die me nog altijd blijven bekoren, mede door hun geweldig karakter, en deze 2 exemplaren zien er indrukwekkend uit.

De yonsai van 73 cm is natuurlijk de blikvanger, want “big is beautiful” nietwaar !

En deze zou eens verschrikkellijk groot en imposant kunnen worden. De nisai natuurlijk ook, maar die moet het eventjes afleggen tegenover de yonsai.

Ik heb nog een filmpje gemaakt als ze in de vijver rondzwemmen, maar helaas had ik enkele uren daarvoor gekleid, waardoor het water niet helder meer was.

Je ziet de koi wel zwemmen, en je kan ook zien dat ze sporadisch naar boven komen om de kieuwen te spoelen. Ze waren schijnbaar blij dat ze uit de zakken waren. Maar och, dat hebben ze dan toch weer gehad. Nog eenmaal in een zak, en dan naar de eigenaar…

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240