Wil je ook eens een show meedoen ?

Wil je ook eens een show meedoen ?

De mogelijkheid om mee te doen met een koishow wordt geboden met de nieuwe aanwinsten, speciaal geselecteerd door Wiechert. Hij staat volledig achter zijn keuze, en gisteren kreeg ik de afzonderlijke foto's aan en de filmpjes aan..

Een show meedoen, zou best wel eens een aangename ervaring kunnen zijn. Het is misschien trouwens een goed idee om iedereen de kans te geven om aan een show mee te doen. De eerste show is begin mei, een mooie datum om te beginnen.

Dan is Merelbeke aan de beurt en als er mensen zijn die hun zinnen gezet hebben op een koi en deze nog eens extra mee willen laten doen aan een show onder de vlag van Interkoi mogen me altijd contacteren.

De show van Wiechert is natuurlijk de Euregio Koishow begin juni. Ik heb mijn hotel al geboekt inclusief 2 vaten en een stand waar de mensen ons kunnen ontmoeten, want Wiechert zal ter plaatse zijn om je te woord te staan, net zoals ik natuurlijk.

Volgens hem zijn de asagi behoorlijke kanshebbers op een mooie prijs. Wie weet, misschien heeft hij wel gelijk. Winnen hangt altijd af van de tegenstanders, maar deze asagi mogen er zeker en vast goed zijn en behoren in ieder geval tot de favorieten.

Mijn voorstel is het volgende:

De normale verkoopprijs in mijn normale berekeningen zou 2500 euro moeten zijn. Ik bied de asagi aan voor de prijs van 2250 euro inclusief het gratis meenemen naar de Euregio koishow. Na deelname kan er gekozen worden om de koi dadelijk op te halen en mee te nemen, of eerst nog een 10-tal dagen in quarantaine te gaan in Ar'endonk na de show, de keuze is aan de eventuele koper.

transportbox van dsgIndien er een eerste prijs mee gewonnen wordt, wil ik nog een extra duit in het zakje doen, door de winnaar een speciale prijs te geven. Wat is die prijs ? Ik heb nog een prachtige box staan om koi in te vervoeren, gemaakt door Geert van DSG filters.

Zelf doe ik er weinig mee, maar ik kan me voorstellen dat deze box toch wel een hebbeding is voor iedere koiliefhebber. Ik zal de asagi in deze box vervoeren naar de Euregio koishow, en als ze wint mag de winnaar ook deze transport box mee naar huis nemen. 

Beide koi staan nu onder het nieuwste koi aanbod, maar zullen ook maandag op hun plaats gezet worden in het koi overzicht. Dus liefhebbers van deze bloedmooie asagi, uitgekozen door Wiechert himself, maak van de gelegenheid gebruik om deze aan te kopen. Ik zet de filmpjes hieronder nog even op een rijtje

Asagi van Maruju 2202024 - 50-55 cm

Asagi van Maruju 2202025 - 50-55 cm

Tenslotte wil ik nog even een nieuw filmpje tonen van een in onze ogen opmerkelijke aanwinst die op dit ogenblik in onderhandeling zit om aangekocht te worden. Op verzoek van de  potentiële koper werd er een nieuw filmpje gemaakt om de kohaku uit een nieuw perspectief te zien.

Zo gezegd, zo gedaan, en na enig contact met het Japans front werd dit filmpje doorgestuurd. Nu weet ik dat op iedere koi iets op aan te merken is, maar als je deze beauty bekijkt, dan zou ik toch wel alle criticasters eens willen horen of ze nog iets kunnen afkeuren.

Zelden zie je koi met deze huidkwaliteit, de perfecte body en een modieus patroon. Ik vind ze geweldig. Ze zal vermoedelijk nog 2 jaar in Japan blijven, en ik maak me sterk dat ze dan de 80 cm zal aantoetsen. Nu nog een mooie naam verzinnen voor dit schepsel, een wonder van de natuur ! Nu nog hopen dat ik de deal rondkrijg en de kohaku verkocht wordt !

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Patrick

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml