Zaterdag, braadworstendag

Zaterdag, braadworstendag

In België is de bouwvakantie aangebroken. Traditioneel begint dan ook het minder goede weer…typisch.

Het is bijzonder rustig in ons dorp, en eerlijk gezegd kan ik er volop van genieten. Geen razende auto’s in de straten, geen overweldigende drukte, lekker rustig, lekker vroeger….

Toegegeven het is ook rustig in de koibusiness maar dat is ieder jaar het geval. Juli en augustus zijn traditioneel overlevingsmaanden.

Daarom dat ik er probeer het beste van te maken door af en toe een extra toe te voegen aan de zaterdagen, ditmaal in de vorm van een braadworstendag.

Al wie van plan is om langs te komen en aangetrokken wordt door een broodje met braadworst is welkom. Wel graag even vooraf een seintje zodat ik weet hoeveel broodjes ik moet reserveren, want 100 broodjes bestellen en niemand afkomen is geen optie.

Geef me dus een seintje als je gebruik wil maken van mijn aanbod. Er zijn nog voldoende koi aanwezig die de moeite zijn om te bekijken. Ik heb het even nageteld en er zijn nog een 100-tal degelijke koi aanwezig.

Altijd de moeite om te bekijken want het is nog een lange weg tot aan oktober, de aanloop naar de nieuwe koi.

Gewoontegetrouw ga ik nog even de vijvers af van voorgaande jaren en telkens wordt ik aangetrokken door dit filmpje van de vijver van Ben. Het is ondertussen weer een hele tijd geleden, maar toch nog mooi om eens terug te zien.

Ondertussen heb ik 1 kohaku in de countdown geplaatst.

Countdown, wat is dat ? voor diegenen die het niet kennen is het volgende: iedere dag gaat er automatisch een bepaald bedrag van de prijs van de koi NAAR BENEDEN. in plaats van omhoog...

In dit geval zal het 100 euro per dag zijn. Ik zeg niet hoelang dit zal duren, dit kan 3 dagen of 5 dagen zijn of wie weet langer. Van het moment dat je zou interesse hebben om de koi aan te kopen, zet ik de countdown stil en kan je naar de koi komen kijken om te beslissen of je haar voor de prijs van dat moment wil aankopen of niet.

Het is mogelijk dat ik er volgende dagen een paar meer in de countdown zal plaatsen of niet. Denk eraan, alles gaat automatisch...

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052