Zinkend voer, een succes

Zinkend voer, een succes

Blijkbaar is het zinkend najaarsvoer een schot in de roos, want ik heb speciaal een extra levering gevraagd.

Helaas moet ik dit telkens met grote hoeveelheden bestellen, omdat het speciaal moet gemaakt worden. Daarom probeer ik ook altijd een aantal mensen bij elkaar te brengen die enkele kilo bestellen, zodat het de moeite is om "een badge" te laten maken.

Nu ga ik er in de toekomst zelf ook mee voeren, want ik zie aan de koi dat ze het liever hebben dan het drijvende voer, maar wat vooral een rol speelt, is dat ik geen voer meer in de skimmer zie verdwijnen. Ik moet me hier dan ook niet meer aan ergeren.

Ik heb gevraagd om het zinkend voer in zakken van 5 kg te doen, zodat het voor sommige mensen beter uitkomt. Wie voor de volgende maanden, en in het voorjaar graag een bestelling doet, gelieve me even een mail te sturen, zodat ik het kan reserveren voor jullie. Opsturen kan natuurlijk zonder problemen. Het opsturen van zakken van 5-10 kg kost 12.95 in Nederland en in België. Het voer komt 26 oktober binnen, en kan dan ook opgehaald worden. Je kan tegelijkertijd ook nog even naar de prachtige nisai komen zien die ik heb zitten, en die mogen er allemaal zijn...

Ondertussen krijg ik volop updates binnen van koi, waarvoor je dank. Het is altijd mooi om te zien hoe koi evolueren. Vandaag leg ik de aandacht op 2 karashigoi van Takigawa, een serie die ik 2 jaar geleden heb aangekocht en verkocht aan zeer diplomatische prijzen. Op de getoonde foto zie je deze nog bij aankomst in juni 2011. Ze waren allemaal vrij vlug verkocht, buiten eentje die ik een paar weken geleden aan Johnny heb verkocht. (ik hoop dat deze niet in de skimmer is verdwenen...)

In ieder geval heb ik een update ontvangen van Johan Fr. en Johan Dr. Beide karashigoi zijn zowat 65-70 cm, maar schijnen een dankbare aanwinst te zijn in de vijver. De karashigoi van Johan Fr. staat op foto, en van Johan Dr. heb ik een filmpje ontvangen, wat ik altijd leuker vind. Als je goed kijkt, zie je op een bepaald ogenblik ook nog de kohaku van Yamatoya zwemmen, namelijk double face....een kohaku die ik aangekocht heb in 2008 als nisai, mooi om te zien.

Een volgende update is de showa van Momotaro uit dezelfde selectie als de winnaar van de Koi-idol wedstrijd 2012, de sanke van Arie. Deze showa 1110002 kwam uit dezelfde lichting, namelijk oktober 2011 en was toen nisai. Ik heb nog een filmpje van februari 2012 waar de showa 55 cm werd gemeten. Op dit ogenblik is ze 65 cm, en datgene wat ik zie, doet me plezier.

We naderen de stille periode, waarbij het koigebeuren stilaan gedomineerd wordt door de winter. Het zou mooi zijn als ik updates en informatie zou ontvangen van koi die al zeer lang geleden verkcoht zijn, of andere informatie die me kan helpen om een dagelijks nieuwsitem te schrijven. Alle informatie is dan ook welkom....

Meer afbeeldingen

Zinkend voer, een succes: afbeelding 1
Zinkend voer, een succes: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137