Zo zijn ze klein, zo zijn ze groot

Zo zijn ze klein, zo zijn ze groot

Vaak ben je getuige van de geboorte van kinderen, en af en toe zie je ze opgroeien. Zo ook met Lazarro, nickname 007.

Het zijn mensen die je graag ziet komen, en waar je op een zondag graag voor open doet. Ze waren ook net op tijd om deze showa te zien verhuizen naar Duitsland.

Deze werd verkozen boven één van deze 3 koi, waarbij nog een sanke zit, waar ik zelf een zwak voor heb. Natuurlijk met een patroon dat, laat ons zeggen, weer niet gewoon is.

Als je echter het hoofd bekijkt en dan nog de bouw van deze sanke als toemaatje voorgeschoteld krijgt, dan geloof ik dat dit een hele intessante zou kunnen worden. Ze heeft dit jaar een moeilijk jaar gehad, maar is het nu volledig doorgekomen. Ik verwacht dat ze volgend jaar een inhaalmanoeuvre gaat maken.

De kohaku daarentegen, is ontegensprekelijk een kohaku die je in het oog moet houden. Ik heb ze van de week al eens getoont, en het zijn van die koi die als lelijk eendje aan hun leven beginnen, maar als een prachtige zwaan zullen eindigen.

Er werd me al dikwijls op gewezen dat een kohaku met een zwaar en lang wit schouderpatroon een bepaalde grootte moet hebben om impossant te zijn. Wel, niets is minder waar.....

Ze is aan haar opmars begonnen, en ik zou eigenlijk willen dat deze de 70-75 cm zou kunnen halen, misschien begrijpen jullie dan wat ik bedoel. Ik zie duidelijk de verandering in het hoofd en de schouder, ik zie duidelijk de machtsontplooiïng van de body...ik vind dit echt een koi om je tijd aan op te offeren.

Bovendien heeft deze kohaku geen speciale voorkeursbehandeling gehad, en is ze tussen het interkoi gewoel grootgebracht. Dit is geen voordeel...Ik heb ze terug op de website gezet, na een tijdje van het strijdtoneel te zijn verdwenen. (1304027) Ik zie dat ze op 1450 euro staat, en zo zal ze nog een tijdje blijven, maar niet te lang meer. Als de evolutie goed blijft zal ze binnenkort in prijs verhogen. Bekijk deze kohaku goed, en als je ziet wat ik meen te zien, dan is het een verantwoordde aankoop.

Na het inpakken van de showa van Momotaro, kon ik eventjes verpauzen en genieten van de heerlijke cake, gemaakt met echte crème beurre, speciaal voor mij gemaakt door Charlotte.

Charlotte wou een andere kleur dan het rood van de gosanke in de vijver, en tja....ik heb nu eenmaal veel gosanke. Maar ik kon gelukkig nog één jamabuki laten zien. 62 cm is deze yamabuki, en ja, het hoort erbij, maar ik zal altijd gosanke fan blijven.

Ik kan wel enthousiast worden over bepaalde andere non-gosanke, maar dan moeten ze toch iets in hun mars hebben.

Meer afbeeldingen

Zo zijn ze klein, zo zijn ze groot: afbeelding 1
Zo zijn ze klein, zo zijn ze groot: afbeelding 2
Zo zijn ze klein, zo zijn ze groot: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137