Ginrin showa Taniguchi

Ginrin showa Taniguchi

Na lang zwoegen en zweten is het me dan toch gelukt om een update vast te krijgen van één van de ginrin showa van Taniguchi.

Het was de eerste ginrin die verkocht werd van een reeks die ik verleden jaar had aangekocht. Ik heb het filmpje zo gemaakt dat je deze kan zien bij aankoop en zoals hij nu is. Bekijk het filmpje. De bijgevoegde commentaar was als volgt:

Update Tanuguchi ginrin showa. Lengte nu 48cm. Is bij mij gekomen op 19cm. 100% male. Toch een vrij goede ontwikkeling en het patroon heeft zich eigenlijk ontwikkelt zoals ik het voorzien heb bij aankoop.

Het filmpje is eigenlijk wat te donker maar had gistermorgen nog niet al teveel zon op mijn terras. 't Was nog vroeg..

Wat ik persoonlijk heel mooi vind, het perfecte motoguro dat langs beide zijden quasi exact hetzelfde is en mooi compact, dat zie ik graag. Deze koi zwemt sinds gisteren zijn rondjes in een vijver van een hobbyist die hier vlakbij woont, zodat ik de verdere ontwikkeling toch nog wat kan volgen.

Heb deze niet bijgehouden omdat voor een verhuis naar mijn grote vijver de lat toch nog wel wat hoger ligt en ik alleen females in mijn vijver wil, anders had ie een kans gekregen. Maar heb er zeker mijn plezier aan beleefd. Gr, Peter’

Ik heb de filmpjes iets lichter gemaakt, zodat het wat duidelijker overkomt. In dit filmpje zie je ze nog eens allemaal zwemmen.

Het waren er in totaal 29 of 30, en in principe werden ze op één na allemaal verkocht. Ik heb er nog eentje van over en die zal zowat rond de 35 cm zijn nu.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240