Zondag 16 mei zal de jaarlijkse bbq plaatsvinden

Zondag 16 mei zal de jaarlijkse bbq plaatsvinden

Om de koishow in Apeltern niet te storen heb ik mijn datum van 9 mei naar 16 mei gezet voor de jaarlijkse barbecue

Voor diegenen die al eens een barbecue hebben meegemaakt, zij weten hoe het werkt. Voor diegenen die het nog niet meegemaakt hebben kunnen altijd de vorige barbeque dagen eens bekijken:

barbecue 1 in 2008,

barbecue 2 in 2009

De poorten gaan open om 11.00 uur. Om 12.30 uur zal de barbecue starten. Rini stelt alles in het werk om zijn boek klaar te hebben tegen die tijd. Hij zal van deze gelegenheid dan ook gebruik maken om de eerste uitgave van zijn boek te presenteren, Nishikigoi Symfonie, maar dat laat ik nog even in het midden.

Tijdens deze dag zal ook de kohaku verloot worden die op dit ogenblik nog in Japan zwemt.

Het ganse verhaal is reeds verschenen, maar voor diegenen die niet op de hoogte zijn, kunnen het via het archief herlezen: klik hier voor meer info

Gelieve zich in te schrijven

Vermits ik moet zorgen dat er voldoende eten en drinken is, de arrangementen moet verzorgen, etc… zou ik het op prijs stellen om een reservatie te maken. Vanaf nu kan je je inschrijven door me een mail te sturen met je naam, en vermelding van het aantal personen dat aanwezig zal zijn. Gelieve ALLE namen van de personen die komen door te geven. Gekoppeld aan deze namen zullen er nog verschillende inspirerende prijzen worden verbonden, maar daarover later meer. De inschrijvingsperiode loopt tot 5 mei. Dan sluit ik de inschrijvingen.

Wat zal er te zien zijn:

De nieuwe selectie van dit voorjaar: ± 40 tosai en enkele nisai

Een aantal indrukwekkende nisai showa: ± 30 die gedurende een jaar in onze mudpond hebben gezeten en nu in de verkoop worden gezet. Een groot aantal Jumbo en Sansai koi die de moeite waard zijn om te zien. Een groot aantal koiliefhebbers in hart en nieren.

Noteer deze dag, schrijf je ze snel mogelijk in, en breng de zon mee, meer is er niet nodig. Iedereen is van harte welkom.

Ter informatie: deze barbequedag is zoals ieder jaar GRATIS.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: ENKEL OP AFSPRAAK
Zondag: ENKEL OP AFSPRAAK

Overige
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

1811013

lepel sanke 1811013
Koi Evolutie

1805001

Archief 1805001