Zou je er niet verliefd op worden ?

Zou je er niet verliefd op worden ?

Zijn ze mooi? ja ze zijn mooi. Zijn ze populair ? Ja ze zijn populair. Zijn ze lief ? Neen, ze zijn ontzettend lief.

Ik weet het, het zijn geen gosanke, het zijn gewone ordinaire éénkleurige koi, maar wat voor koi..... Ik heb er gewoon een boontje voor, en al schitteren ze niet zoals een gosanke, ze verleiden je op hun eigen manier.

Ik heb er duidelijk mijn zinnen op gezet om me op regelmatige basis te voorzien van karashigoi. Ik vraag me af hoe deze zullen evolueren in de toekomst. Kan ik die grootkrijgen en naar Jumbo laten evolueren ? Ik ben in ieder geval benieuwd.

Ze blijken in ieder geval de chagoi naar de kroon te steken, want zeg nu zelf, ze zijn veel mooier dan de chagoi of niet ? Zoals je kan zien op de filmpjes hebben ze hun transport al goed verwerkt. Geleidelijk aan werden ze driester en driester, hun wondjes trokken mooi weg, en stilaan kwamen ze uit hun verdoofdheid van de reis.

Deze morgen was het zover dat ik ze even zou filmen met de pasta van Nedkoi, een super geschikt voer om de vissen uit je hand te laten eten. Je maakt een worst, legt je hand in het water en laat ze maar sabbelen….zalig hoor.

Rond 15 juli ga ik een karashigoi dag houden, zodat je allemaal kunt genieten van deze beminnelijke handtamme koi. Even de kachel opwarmen naar 24° deze week en dan zorgen dat ze goed fit zijn tegen die tijd.

Ik zal je tijdig op de hoogte brengen over deze karashi dag. Niet vergeten dat Ton van Almere en Davy van Bekkevoort ook een aantal karashigoi hebben aangeschaft.

karashi-01

karashi-02

karashi-03

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml