Interessante koi op de veiling.

Interessante koi op de veiling.Op 7 maart wordt er een veiling gehouden in het Zuidelijke gedeelte van Japan, namelijk de veiling van Chugoru.

Hier nemen ook alleen de Zuidelijke kwekers aan deel, kwekers die ik over het algemeen bezoek, en er worden bijzonder goede koi aangeboden.

We gaan ze niet allemaal aanbieden, maar we hebben vooraf zelf een selectie gemaakt van koi die interessant zijn. Of ik persoonlijk aanwezig zal zijn of niet, kan ik nu nog niet zeggen, maar dat hoor je dan wel.

We hebben alle koi zo goed mogelijk bekeken, waarbij de filmpjes minutieus worden nagekeken om de beste selectie te kunnen tonen.

Ik koop in dit geval niet zelf aan, maar zal een bod uitbrengen indien je wenst. Dit zijn geen goedkope koi, vergis je daar niet in, maar als ik een bod kan uitbrengen en zelf niet moet aankopen is de prijs natuurlijk veel interessanter.

01-01
Kohaku van Ooishi
Sansai –vrouwelijk - 65 cm – extra seizoen mudpond op aanvraag

06-01
Sanke van Sakai
Nisai – vrouwelijk – 56 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

06-07
Kohaku van Sakai
Nisai – vrouwelijk – 58 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

06-08
Sanke van Sakai
Nisai – vrouwelijk – 52 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

06-09
Sanke van Sakai
Nisai – vrouwelijk – 53 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

09-08
Showa van Tamaura
Nisai – vrouwelijk – 55 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

12-11
Kohaku van Matsue
Nisai – vrouwelijk – 59 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

12-12
Kohaku van Matsue
Nisai – vrouwelijk – 55 cm – inclusief 1 seizoen mudpond

Er staan ook bijzonder goede koi bij van Momotaro, maar daar is geen filmpje van, dus vallen ze uit de boot. Ik heb er wel de foto bijgedaan. Wij willen de koi wel echt via film goed bekijken anders zullen we ze niet selecteren.

Wil je een bod doen, dan kan je me altijd contacteren en zal ik je een berekening voorstellen aan de hand van je bod zodat de uiteindelijke totaalprijs gekend is.

Ik ben morgen aanwezig van 9.30 uur tot 11.00 uur.

Meer afbeeldingen

Reacties