15 Jumbo in de aanbieding

15 Jumbo in de aanbieding

Zoals gisteren beloofd zal ik nu 15 koi in het nieuws promoten van een klant die te koop worden aangeboden. Goede klanten moet men eren, niet alleen als ze een koi kopen, maar ook als ze afscheid willen nemen van hun koihobby of als er onoplosbare problemen rijzen.

In dit geval staat er een grote verhuis op de agenda met de moeilijkheden vandien, en met het besef dat de koihobby op een bijzonder laag pitje komt te staan, of helemaal zal beëindigd worden. De gezondheidstoestand zijn een bijkomende faktor, en de uitbreiding van het gezin zijn faktoren die ook een rol spelen.

Wat het ook zij, ik vind het mijn plicht om via deze weg proberen te helpen. Ik ga de koi 14 dagen onder de knop 'Aanbod 15 jumbo klant' laten staan, nadien verdwijnt deze knop onherroepelijk en zullen er geen aankopen via mij meer mogelijk zijn.

Uiteraard ken ik bijna alle koi persoonlijk, want 80% werd door mij aangekocht. Ik ken nog alle koi heel goed, en ik kan de correctheid van informatie verifiëren. Indien nodig kan ik je nog doorverwijzen naar de pancarte van de koi. 

De meeste koi zijn nu tussen de 75 en 91 cm. De prijzen zijn bijzonder vriendelijk zonder het gevoel te hebben dat het weggevers zijn. Ik weet hoe moeilijk het is om dit soort aan deze kwaliteit aan te kopen en te bezitten. Misschien niet voor iedereen weggelegd, maar toch een haalbare kaart.

Bovendien denk ik dat ik als bemiddelaar ook kan tussenkomen in eventuele betalingsovereenkomsten, termijnen van betalingsmogelijkheden, ophalen koi, levertijden en leverplaatsen enz. Ik zal me als een scheidsrechter opstellen tussen partijen. Uiteraard werk ik in deze tegen een kleine vergoeding. Ik zet de koi in eerste instantie met een filmpje hier onder elkaar, daarna zal ik in de loop van de dag de info onder betreffende knop plaatsen.

Het is echter een drukke dag vandaag, dus ik weet niet zeker of ik alles nog kan geplaatst krijgen in het koiaanbod. Bij interesse moet je me even de bijhorende nummer bijgeven. Indien er 90% kans is dat je de koi wil aankopen, breng ik je in contact met de eigenaar. Laat de nieuwsgierigheid achterwege en contacteer me enkel bij interesse aub. 

Koi nummer 2 - 74 cm - 4 jaar -Momotaro

Koi nummer 3 - 72 cm - 5 jaar - Matsue

Koi nummer 4 - 91 cm - 7 jaar - Hirasawa

Koi nummer 5 - 88 cm - 7 jaar - Izumiya

Koi nummer 6 - 76 cm - 7 jaar - Dainichi

Koi nummer 7 - 72 cm - 7 jaar - Marudo

Koi nummer 8 - 67 cm - 4 jaar - Sakai FF

Koi  nummer 9 - 91 cm - 9 jaar - Matsue

Koi nummer 11 - 72 cm - 6 jaar - Shinishi

Koi nummer 12 - 86 cm - 8 jaar - Momotaro

Koi nummer 13 - 75 cm - 7 jaar - Momotaro

Koi nummer 14 - 79 cm - 6 jaar - Momotaro

Koi nummer 15 - 74 cm - 7 jaar - Taniguchi

Koi nummer 16 - 75 cm - 4 jaar - Momotaro

Koi nummer 17 - 73 cm - 6 jaar - Momotaro

 

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Ronny V

Spijtig dat je van zo\'n mooi bestand afscheid dient te nemen. Ik had gedacht dat sommige van die koi erg snel zouden verkocht worden, maar blijkbaar vergis ik me daarin. Ik heb me het afgelopen jaar wel eens vaker vergist over koi waarvan ik dacht ze snel te kunnen verkopen. Soms loopt het raar...


Johnny

Hey luc, en bij filmpje nr 6 krijg je de intro van interkoi 😜😜😜😜😜

interkoi

Zeker kopen dan. Bedankt Johnny, zou in orde moeten zijn...

Johnny

@interkoi Jazeker.  


Jan

Goedemorgen Luc, Ik volgens mij zijn de filmpjes van koi 15 en koi 16 dezelfde.

interkoi

Zal eens nakijken jan. Zou nu in orde moeten zijn als je vernieuwd. Bedankt om het te melden, ben ik toch zeker dat er iemand mijn nieuwsitems leest,  😂😊😜


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74