5 Van de 21 showa doen mee

5 Van de 21 showa doen mee

Maar dat vind ik toch iets te weinig. Ik hoop toch aan minstens 10 stuks te geraken. Hopelijk komen er vandaag nog enkele mededingers bij. Ja, ik weet dat het moeilijke tijden zijn, maar daar zullen we ook door moeten.

Voor de eerste keer in 15 jaar kan ik niet naar Japan. Normaal ga ik 4 tot 5 keer per jaar naar Japan, met als doel om op regelmatige basis aankopen te doen. Ik heb nog een aantal koi die moeten komen, maar mijn bestand is redelijk beperkt.

De reden dat ik zo dikwijls naar Japan ga, is niet omdat ik het zo graag doe, maar omdat ik persoonlijk vind dat ik uptodate moet blijven qua ontwikkelingen en dit persoonlijk wil opvolgen. Het is een bewuste keuze, maar ik zal dit jaar moeten rekenen op onze ervaring qua koi selecteren op afstand. Ben is er ondertussen in gespecialiseerd, geloof me !

Nu is natuurlijk de vraag wat gaan we met deze problematiek doen. Het is momenteel koffiedik kijken, want de grenzen blijven gesloten en de corona crisis dringt zich verder op. Ik vrees dat we ons zullen moeten helpen met de riemen die we hebben.

Waarom dan niet  wat  leven in de brouwerij brengen en meedoen met de Grow out Challenge 2021 ? 

DOE TOCH MEE !

OF DURVEN JULLIE NIET ?

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Rudi w.

555


Mark

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml