61 stuks in totaal

61 stuks in totaal

Dat is precies het aantal koi dat er nog in Arendonk zitten momenteel die nog niet verkocht zijn.

Ik zou willen dat ik de reden zou kunnen aanhalen waarom ze niet verkocht zijn, maar dat kan ik niet. Ligt het aan de kwaliteit…absoluu niet mee akkoord, want ze zijn stuk voor stuk nog goed.

Ligt het aan de prijs ? Dat zou ik betwijfelen, want prijs/kwaliteit gezien denk ik dat dit meer dan in orde is. Ik kan daar echter niet goed een antwoord op geven, maar naar mijn hart en geweten weet ik dat er nog koi tussen zitten die eigenlijk veel te goedkoop zijn.

Ik kan er tal van voorbeelden van opnoemen en ik besef maar al te goed dat veel mensen vinden dat mijn koi duur zijn.

Dit is een enorm misverstand. De mensen mogen van mij zeggen dat mijn koi “veel geld kosten”, maar dat ze "te duur zijn" is in mijn ogen het grootste misverstand dat er bestaat. Maar ik kan er begrip voor opbrengen....

Ik laat alles deze week bezinken, en in het weekend komen alle andere koi weer te voorschijn. Het is nu nog de bedoeling dat ik zoveel mogelijk koi die er nu nog zitten graag zou willen verkopen.

Ik nodig dan ook alle mensen uit om het slechtste in je boven te halen en om te proberen één van deze koi aan te kopen tegen een prijs die voor hen acceptabel is. Het zijn trouwens alle nog jonge koi, dus geen overjaarse. de meesten zijn nisai en sansai...

Zitten ze onder de voet ! Neen, want ik heb momenteel plaats genoeg, alleen vind ik het niet rechtvaardig dat deze koi geen kans krijgen om een beter leven te krijgen in een eigen omgeving.

Hebben ze het bij mij slecht ? Neen, ook niet, maar het is toch iedere week weer bowlen en stressen, wat hun toch niet de nodige vrijheid en aandacht geeft.

Ik antwoord op ieder bod, goed of slecht. Is het een belachelijk bod, dan zal ik ook belachelijk antwoorden. Het liefst heb ik dat je zaterdag persoonlijk komt kijken en de strijd tot verkoop met ons aangaat. Lukt het prima, lukt het niet…zo zij het.

Ik zal dan zaterdag en zondag alles in het werk stellen om zoveel mogelijk koi nog te verkopen, en ik blijf bij mijn standpunt, dat het momenteel de geschikte periode is om koi over te zetten.

Doe je best, ik zal mijn best ook doen…

P/S: één van de beste kohaku die er nu nog zitten en die VEEL te goedkoop is, want hij is goedkoper dan ik haar heb aangekocht, is deze kohaku. Probeer ze maar eens te kopen in Japan, kohaku met deze kwaliteit....

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240