Aangepaste strategie

Aangepaste strategie

De 10% korting bracht niet zoveel zoden aan de dijk. Ik heb een nieuw plan van aanpak opgezet, om het aanbod beter en makkelijker in beeld te brengen, en sneller te kunnen verkopen. Hoe gaat het in zijn werk ?

Eerst en vooral heb ik de data aangepast en start ik vanaf vandaag met een korting van 20% op het assortiment van koi. Ik weet dat er veel mensen zitten te wachten op de grotere kortingen, en dat is heel begrijpelijk, maar laat je niet verrassen.

20% KORTING VANAF VANDAAG TOT EN MET ZONDAG


Deze kortingsperiode begint vandaag en loopt tot en met zondag 10 juli. Daarna zal alles omgezet worden naar 30% korting, maar....De koi die in mijn ogen het niet waard zijn om met een korting hoger dan 20% te verkopen, zullen ook systematisch uit het aanbod verwijderd worden.

Deze zullen vermoedelijk ook niet meer in het overzicht verschijnen, maar zal ik een jaar in de luwte laten zwemmen om nog beter te ontwikkelen. Welke koi dit zijn, zeg ik niet, maar ik zou zeker het zekere voor het onzekere nemen.

Zo dadelijk zullen alle koi met een korting van 20% verschijnen onder een nieuwe knop die bovenaan zal verschijnen met als titel "De week van de 20% korting."  Vanaf maandag zal de de knop "De week van de 30% korting", verschijnen, maar dan met een uitgedunt peleton koi.

En zo zal het verder gaan tot 50% korting. Op deze manier heb je dadelijk een zicht op de koi met het laatste filmpje dat ik gekoppeld heb aan de koi, en kan je ook de voorgaande filmpjes nog bekijken die ooit van de koi gemaakt zijn. Niet vergeten dat de filmpjes recent gemaakt zijn.

showa van izumiyaOndertussen dat ik het nieuwsitem heb geschreven werd de eerste verkoop al bevestigt. Dank je wel Robert....

De microscoop met scherm.

Ondertussen heb ik de nieuwe microscoop met scherm iedere dag uitgetest, en neem ik iedere dag uitstrijkjes om te testen. Het heeft wat tijd nodig om de juiste instellingen te vinden, maar uiteindelijk ben ik er meer dan tevreden mee.

Ik heb een hele tijd getest, en uiteindelijk 1 wormpje gevonden dat ik even gefilmd heb om te laten zien hoe het op het scherm te voorschijn komt en zoals je ziet is het vrij duidelijk. Bovendien kan je met de touch screen mode het beeld nog eens tot 4x toe vergroten.

Misschien een mooie gelegenheid om deze aan te bieden aan mijn klanten. De prijs is 499 euro inclusief BTW, zonder verzending. Al wie interesse heeft moet me deze week even contacteren, en dan zal ik een totaal aankoop proberen te organiseren.

Dus wie eventueel interesse heeft om dergelijke microscoop aan te kopen, geef me een seintje. 

 

Meer afbeeldingen

Aangepaste strategie: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Pietjepuk

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml