Een prachtig trio

Een prachtig trio

De verkochte koi van het moment verdienen alle lof. Ze zaten buiten, maar heb ze vandaag binnen gezet in de vijver met alle verkochte koi die nog moeten opgehaald worden. Er zitten nu 9 stuks in deze vijver, maar ik kon het niet laten om deze 3 even op film te zetten.

Ik heb ze voor mezelf even de 3 musketiers genoeme met als namen Aramis, Athos en Porthos. Eigenlijk is d'Artagnan de bekendste, maar die werd niet bij de 3 musketiers vernoemd, en ik ga er vanuit dat deze later zal verkocht worden.

Het filmpje spreekt voor zichzelf vind ik. En als er één ding is dat vaststaat....er zitten nog bijzonder veel van dit soort koi in de aanbiedingen. Mensen met een doel voor ogen om een goede koi aan te kopen, moeten zich niet inhouden, want de betere koi zullen volgende week van het toneel verdwijnen.

Wel wordt ik een beetje moe van de aanvallen op het feit dat ik de prijzen zou verhogen. Ik moet toegeven dat ik af en toe prijzen aanpas. Ik vind persoonlijk dat ik daar het recht toe heb. Koi verbeteren, koi verslechteren, het zijn geen producten die je in de rekken van een grootwarenhuis vind.

Vooraleer ik de koi in promotie zette heb ik de meeste koi die ik vooraf goedkoper had gemaakt, terug op hun normale verkoopniveau gezet. Dat vond ik mijn recht, omdat ik geen korting wil geven op al gedane kortingen. De kortingen vertrekken van hun normale verkoopprijs, dat is de logica zelf.

Wat ik ook bijzonder spijtig vind is dat men enkel commentaar heeft op eventuele prijsstijgingen, maar nooit over prijsdalingen, die er ook gebeuren. Ik kan meerdere prijsdalingen aanhalen, maar dan hoor je geen commentaar !

Bovendien vind ik het jammer dat men zich niet kenbaar maakt als men kritiek geeft. Ik heb er geen probleem mee als er kritiek wordt gegeven, maar ik moet me wel kunnen verdedigen, en dat kan je niet tegen naamloze mensen.

Stoort me dit enorm....ja en neen. Ik probeer er boven te staan, maar dat lukt niet altijd. Ik ben niet heiliger dan de paus, maar ik probeer wel mijn zaken zo goed mogelijk te ondersteunen en de zaken zo eerlijk mogelijk in beeld te brengen.

Ik denk niet dat er een bedrijf in de koiwereld is die zo goed alle informatie over koi weergeeft als interkoi. Ik denk het niet alleen, ik ben er zeker van. Je kan alles terugvinden van de koi van aankoop tot en met het moment dat ze verkocht worden, en zelfs erna wordt eventuele informatie nog steeds doorgegeven.

Ik weet niet of mensen het beseffen hoeveel werk er moet gestoken worden in het opvolgen van de koi, het presenteren van de koi, het schrijven van een nieuwsitem....de consequentie van het opvolgen van iedere koi is bij Interkoi in mijn ogen ongezien. Dit mag ook wel eens gezegd worden. 

Sommige info kan je beter niet doorgeven, maar dat zijn uitzonderingen. Ja, ik heb enkele prijzen aangepast naar hun normaal niveau, het spijt me dat ik commercieel moet zijn, maar als ik niet commercieel ben, dan zal de deur snel moeten gesloten worden.

Ik vraag je echter één ding: als je kritiek hebt, geen probleem, ik ben niet perfect, maar maak je in ieder geval kenbaar ! En ja, aan profiteurs heb ik een hekel en die komen bij mij liefst niet aan bod als ik het kan vermijden.

Zo zal ik ook meedelen dat de koi die als de betere van de aanbiedingen in mijn ogen geboekstaafd zijn, volgende week zullen verdwijnen. Dit is al vanaf het begin uitgelegd, en ja, ik zou een groot deel van de koi willen verkopen omdat ik andere plannen heb, maar dat heb ik al lang meegedeeld. 

Kritikaster spuit je onvrede, maar vertel ons ook wie je bent ! 

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Peter De Clercq

555


Butcher

555


marc bierings

555


Johan

555


William

555


Huub

555


Dick

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml