Aanlokkelijk tussendoortje

Aanlokkelijk tussendoortje

Deze morgen heb ik via de website een mooie aanbieding gedaan voor de aankoop van Probites summer. Mike van Nedkoi heeft echter even meegedacht en doet ook zijn duit in het zakje.

Mike heeft een partijtje CurTec wijdmondse vaten op de kop kunnen tikken 55 liter, weerbestendig, lucht en waterdicht. Dit zijn de ultieme koivoer bewaartonnen en kunnen het hele jaar buiten staan. Deze vaten kunnen gevuld worden met 20 kilo Probites Summer en/of 20 kilo Probites Summer-Mix

Deze aanbieding is slechts éénmalig geldig, en dit zijn de voorwaarden:

Bij aankoop van minimum 20 kg, krijg je GRATIS bijgevoegd dit exlusieve vat bijgeleverd. Jawel, je leest het goed. Dit vat ter waarde van 30 euro wordt helemaal GRATIS weggegeven. Je kan de prijzen voor de Probites Summer en de Probites Summer-Mix aanvragen per mail. De bestelling MOET binnen zijn vòòr woensdagavond 20 uur, zodat Mike de vaten nog kan vullen voor zaterdag. Tijdens de OpenSales op 6 april kunnen deze dan ook dadelijk meegenomen worden. Uiteraard mag je deze ook achteraf komen ophalen.

Wees er op tijd bij, vraag de prijzen aan, en bestel uiterlijk VOOR woensdagavond 20.00 uur

Ik zie in de reacties ook veel vragen over zinkend voer. Indien gewenst zal ik dit enkel voor deze keer bijbestellen, en wordt het zaterdag meegeleverd. Bestellen zul je dan ook voor woensdagavond moeten doen. De verpakkingen zijn 3 kg en kosten 45 euro/zak als je dit deze week besteld.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137