Bestellen van voer voor de zomer

Bestellen van voer voor de zomer

Het is nog niet zover, maar lang kan het niet duren. De meeste koi hebben al enkele maanden zonder eten gezeten, maar nu wordt het hoog tijd...

Zoals iedereen waarschijnlijk weet verkoop ik enkel voer wat ik zelf ook gebruik. Er zijn voldoende plaatsen waar je voer in alle maten, gewichten en prijzen kunt bestellen, van klein naar groot, van goedkoop naar duur, noem maar op.

Ik ben daar heel consequent in, en voer slechts 1 soort, en dit gedurende alle jaren dat ik bezig ben. Ik ben een jaartje vreemd gegaan, maar dat was me niet bevallen, en ik moest op hangende pootjes terug naar mijn originele voer. Dit voer werd trouwens door mijn vriend Rini als beste bestempeld zonder enige discussie, en zonder enige twijfel.

Bovendien was zijn commentaar...waarom zoveel geld in transportkosten betalen om iets in te kopen, als we het in eigen land beter en goedkoper kunnen. Hij heeft hier een sterk punt en argument. Bovendien heeft Rini ooit zijn eigen koivoer op de markt gebracht, toendertijd voor karpers. Mede hierdoor is zijn kennis van voer, maar vooral de ingrediënten met de verschillende specificaties van een zeer hoog peil.

Wat ik wel zeggen is het volgende:

Eind volgende week bestel ik éénmaal voer voor de zomer. Het voer dat ik bestel is Frostbites, Probites summer (enkel zakken van 10 kg) en color Boost (zakken van 3 kg). Mensen die een bestelling willen plaatsen en een grotere hoeveelheid willen bestellen, zodat ik een totaalpakket kan laten komen, kunnen hiervan mee profiteren door mij even een mail te sturen dat ze ook wensen te bestellen. Zij krijgen hiervoor een speciale prijs van mij, die ik enkel per mail zal doorgeven.

Heb je interesse ? Stuur me een mail met het aantal gewenste zakken en ik zal je zo snel mogelijk antwoorden. Het minimum dat je kan bestellen is uiteraard 10 kg. Frostbites komt normaal altijd maandelijks binnen, en kan je gewoon afhalen per 5 kg.

Wil je nog een mooi stukje van Rini lezen over voer voor koihobbyisten, dan kan je even surfen naar dit stukje proza van Rini. Altijd de moeite waard om te lezen.

Ik ben ook nog vergeten een filmpje door te geven van de koi die van de week zijn aangekomen. Bekijk het filmpje hier

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240