Adult Tategoi Champion

Adult Tategoi Champion

De prijs die ik ambieerde heb ik gekregen, en volgens mij verdiend. Je weet echter nooit met wedstrijden, dus is het altijd spannend afwachten.

Alle prijzen werden nog niet aangeduid, dus zullen we nog even moeten wachten tot alle prijzen zijn vergeven, maar de belangrijkste doelstelling is gehaald.

Nu is de Adult Tategoi Champion niet de sanke geworden, wat iedereen zou verwachten, maar haar metgezel, de showa van Momotaro.

Ik vind het toch belangrijk om nog eens een filmpje van laten zien dat vorige week is gemaakt. Terwijl iedereen zijn bewondering voor de sanke uitte…en terecht, werd er toch door Ben op gewezen dat het niet de sanke, maar de showa was die tategoi waardig moest geacht worden.

Herbekijk dit filmpje nogmaals en luister vooral goed. Hier wordt duidelijk uitgelegd dat de showa de werkelijke tategoi is.

Ik ben ontzettend blij, want een grotere prijs was eigenlijk niet mogelijk. De meeste van mijn koi zijn pas 3 jaar oud, buiten de succesvolle kohaku die 5 is, en dan mag je niet verwachten dat ze grote prijzen zouden halen.

De meeste toeschouwers vonden mij vat een bijzonder mooi samengesteld vat met hele goede koi, en dat kwamen ze me ook vertellen, wat ik natuurlijk op prijs stelde.

Het was trouwens een gezellige dag met een aangenaam temperatuurtje, het bezoek van mijn trouwe klanten, en natuurlijk mag je de belangrijke match van de Belgen niet vergeten die voor de kers op de taart zorgde.

Aanvankelijk was er redelijk wat belangstelling dat in de loop van de voetbalmatch wegebde, maar daarna kwam de boel toch weer op gang.

Ik was wat blij dat er toch interesse was voor mijn aanbiedingen van Probites tijdens de show. Ik was verbaasd dat probites toch stilaan zijn bekendheid waar maakt en dat het voer op zijn waarde word geschat. Het doet meer en meer zijn intrede in België...

Er werd veel meer verkocht dan ik gehoopt had, en geloof het of niet, dat stemt me gelukkig want alles wat verkocht is moet ik niet meer mee naar huis sleuren....dus mensen, kom af en neem het overige voer mee naar huis !

Ondertussen zullen de prijzen voor de koi al wel uitgedeeld zijn veronderstel ik, en natuurlijk hoop ik nog een prijsje extra mee te pakken…spannend.

Wat betreft filmpjes heb ik uiteraard mijn vat nog even gefilmd waarbij de showa bij toeval nog eens zijn charme laat zien. Mooi gedaan meisje !

Bovendien heb ik een filmpje gemaakt van het vat van David die al een eerste prijs binnenhaalde met zijn tancho, maar waarbij mijn interesse vooral uitging naar de showa van Sekiguchi die ik verleden jaar aan David verkocht had !

Nu nog duimen voor de overige koi !

Meer afbeeldingen

Adult Tategoi Champion: afbeelding 1
Adult Tategoi Champion: afbeelding 2
Adult Tategoi Champion: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240